Mango lookbook září/říjen 2012

Mango lookbook září/říjen 2012

23. září 2012, Mango, lookbok, podzimní kolekce

Sponzorované odkazy

Nechte se inspirovat podzimním Mango Lookbookem září/říjen 2012, který přináší mnoho hřejivých stylových kousků.

Kolekce je tak dokonalá, že určitě hned poběžíte do nejbližšího obchodu Mango, abyste viděly aktuální kolekci na vlastní oči. Dejte si ale pozor, protože jakmile si některý z následujících španělských trendů vyzkoušíte, už bez něj domů neodejdete.

Letošní kolekce Mango je velmi uhlazená a šik, zahrnuje všechny aktuální podzimní trendy. Najdete zde dokonale padnoucí saka, vojenský styl, košile s hroty, kalhoty jako šité na míru, univerzální džíny, hřejivé šortky, velmi ženské šaty, heboučké svetry a jiskřivé topy. Široká paleta barev obsahuje hlavně odstíny šedé, černou, modrou a červenou. A v žádném případě nesmí chybět ani doplňky, boty, kabelky, opasky, náhrdelníky, náramky a jiné zdobící doplňky.

Všimly jste si někdy, jak působivě vypadá kombinace červené s béžovou? Mango si všímá výrazných spojení barev a představuje je na jednotlivých oděvech i celkových outfitech. Máte jedinečnou možnost obléci se od hlavy až po paty z jedné kolekce a v jednom obchodě. Doporučuji kombinovat odstíny červené s béžovou a bílou.

Jistě jste si již všimly, jak se doplňují kontrastní styly, jako jsou například drsné rockerské boty a dlouhé jemné sukně z průsvitného materiálu. Tento trend přetrvává i tuto sezónu. K tomu nechybí ani zdobné hroty, kůže a třásně.

A co říkáte na ty modré svetry nebo červené šaty? Barvy jsou holt stále žádané, i když v lehce tlumených odstínech, tak jak to na podzim bývá.

Ve vysoce elegantní části najdete stylové obleky v černé, bílé nebo hnědé barvě. Pod blejzr si oblečte slabý rolák ve stejné nebo kontrastní barvě. A pokud již máte dost všech neustále se opakujících a stejných podzimních bund nebo kabátů, určitě Vás potěší pončo paleto, ke kterému si můžete vzít trendy kožené rukavičky.

A na co bychom ještě neměly zapomenout je vojenský styl, a to na sakách, košilích nebo botách.

V zářijovém a říjnovém Mango Lookbooku jste mohly modely obdivovat na švédské modelce Sáře Blomqist.

Zdroj: www. mango.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu