Velké lesklé kabelky hitem sezóny!

Velké lesklé kabelky hitem sezóny!

26. září 2012, kabelky podzim 2012, dámské kabelky, velké kabelky, luxusní kabelky, značkové kabelky, trendy kabelky, kabelky, lesklé kabelky, Gucci, Michael Kors, Birkin, Hermes

Sponzorované odkazy

Všude kolem nás se začaly objevovat velké kabelky. Tento trend každá z nás jistě vítá, protože do prostorné kabelky se vejdou všechny potřebné věci a určitě i něco navíc. A jistě jste si také všimly, že se kabelky také velmi často podobají kabelkám známých značek.

Kabelka po vzoru Hermes Kelly nebo Birkin

Tamsinlondon

Kelly / Birkin

Velká pevná kabelka se zámečkem a ukrytým klíčkem se poprvé představila v roce 1930 a svůj název získala podle monacké kněžny Grace, která kabelku o několik let později proslavila po celém světě. Podobný příběh měla i velmi známá a všemi dámami opěvovaná Birkinka, která je mnohým z nás ve své originální verzi bohužel nedostupná. A stejně jako kabelka Kelly získala své jméno podle známé osobnosti, Jane Birkin.

Věřím, že i Vaše srdce zatoužilo mít takovou kabelku, podobně jako Victoria Beckham, která jich má hned několik. A protože se padělkům obloukem vyhýbáme, můžeme si pořídit alespoň podobnou. Kabelka je jednoduché a stylová, hodí do práce nebo i na jednání. Konečně je to trochu něco jiného než stále se opakující kabelky na zip.

Kabelky ve tvaru Gucci

Mango

Gucci

Kabelka se svým tvarem řadí mezi tak zvané bowling bag. Oválný tvar dává velký prostor pro spoustu a spoustu věcí. Kabelka se nedá nosit přes rameno, ale jen v ruce nebo na lokti, což jí přidává na eleganci. Kromě koženého provedení vyzkoušejte také lakovanou verzi nebo krokodýlí efekt.

Kabelka jako od Michaela Korse

Mango a Reserved

Michael Kors

Kabelka je známá také jako nákupní taška. Je to velká jednoduchá taška, ale přesto si v sobě zachovává prvky elegance a s igelitkou se nedá vůbec srovnávat. Obdélníková tvar a pevné provedení tvoří spolehlivou ochranu pro cokoliv uvnitř. Ucho je většinou krátké, takže se dá nosit v ruce nebo na lokti. Výjimkou však nejsou ani tašky s delším uchem přes rameno pro větší pohodlnost, pokud byste se rozhodly třeba pro větší nákup. Zajímavá je také kombinace pásku a řetězu na uchu tašky.

Nezapomeňte, že velké tašky se hodí více pro denní nošení a večer je raději vyměňte za malá psaníčka nebo kabelky.

www.tamsinlondon.cz, www.mango.com, www.reserved.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu