Trend: semišový podzim 2012

Trend: semišový podzim 2012

27. září 2012, semiš, trendy, podzim 2012, semišové boty, semišová kabelka, semišové sako, semišové doplňky

Sponzorované odkazy

Semiš, příjemný a hlaďoučký materiál spojovaný s luxusem a bohatstvím, se už před pár lety vrátil do módy a vídali jsme ho především na botách a kabelkách. Letos se ale jeho pole působnosti rozšířilo i na saka, kalhoty, šaty a další kousky oblečení a vídáme ho jak na přehlídkových molech, tak i v obchodech mnohem častěji. Jedná se o velmi příjemný, elegantní trendy materiál, který ale není tak jednoduché nosit ani se o něj starat. S tím vším vám ale v dnešním článku poradíme!

Začneme od barev. Semiš je mnohem lépe nositelný v tmavých odstínech a také v nich vypadá lépe. Černá, vínová, smaragdově zelená, půlnoční modř, nebo fialová – to jsou ty pravé barvy pro semiš. Kombinace více odstínů jsou povoleny, ale raději zvolte jen jeden semišový kousek.

Přejděme tedy k samotnému nošení semiše. Nejjednodušší je začít se semišovými doplňky. Na boty i kabelky z toho materiálu jsme si už zvykli, působí vcelku nenápadně a jsou lehce kombinovatelné. Dále můžete zkusit semišové sako v některé z výše uvedených barev. Jednoduše ho doplníte například o černé skinny jeans a pod něj obléknete košili či blůzku. O něco složitější je to pak se semišovými kalhotami a šaty. Nesedí rozhodně každému a nejde v tomto případě ani tak o proporce postavy, jako spíš o samotnou osobnost. Někdo zkrátka v semišových šatech zazáří, někdo by vypadal směšně.

Jakkoliv vypadá semiš na první pohled v obchodě krásně, pokud se o něj nebudete starat, moc dlouho mu nádherně hladký a jemný vzhled nevydrží. Základem je impregnace. Je to ta nejdůležitější a zároveň asi jediná věc, kterou můžete pro své semišové věci udělat. Pak už zbývá jediné – vyhýbat se vodě. Pár kapek ještě vaše sáčko či boty vydrží, ale pořádný podzimní slejvák už může nadělat pořádné škody. Stejně tak semiš vodou nečistěte, bláta a podobných skvrn se zbavte za sucha pomocí kartáče.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu