Camouflage je opět v kurzu

Camouflage je opět v kurzu

1. října 2012, camo, camouflage, maskáčový vzor, camo potisk

Sponzorované odkazy

Letos na podzim se budeme maskovat, je totiž v trendu camouflage neboli camo trend. Jedná se o digitálně vytvořený vzor skládající se z odstínů zelené, pískové a šedé barvy. Původně měl tento kamuflážní vzor maskovat v prostředí pouště, v lesním prostředí a ve městě. Nyní společně s trendy střihy vytváří nepřehlédnutel­ný trend.

Klíčem k vytvoření dokonalého outfitu je spárovat vzor s něčím neutrálním a jinak tomu není ani u camo potisku. Vzhledem k tomu, že je kamufláž velmi maskulinní vzor, můžeme ho podobnými prvky doplňovat nebo s opačnými kontrastovat.

Maskáčové tričko nebo top dokáže oživit stále se opakující outfit „tričko a džíny“ a navíc je úžasnou alternativou stereotypních potisků květin, ptáků a vzorů divokých koček. Zářivě poutavý je volnější top, na kterém je vytvořen kamuflážní vzor z našitých flitrů.

Pokud Vás děsí objemné kapsáčové kalhoty, určitě je vynechejte, protože ty jsou určeny spíše pro pány. Vám se jistě více zalíbí maskáčové slimky nebo legíny.

Camo potisk naleznete i na teniskách, je to zajímavý doplněk, který splňuje funkci trendu a zároveň není příliš výrazný. A pokud jste již zvolili maskáčový outfit, obujte si k němu černé nebo hnědé vysoké zavazovací boty anebo i lodičky na podpatku.

Absolutní odvaz je spojení tříčtvrtečních kalhot s camo potiskem s růžovými lodičkami, k tomu si oblečte jednoduché tričko a tmavé sako.

Pro oblečení s camo vzorem nemusíte hned běžet do army shopu, ale stačí navštívit nejbližší obchodní centrum. Camouflage trend ve své podzimní kolekci nabízí například Pull & Bear nebo Bershka. Najdete zde jak bundy, tak i topy, kalhoty, legíny nebo i boty.

Pull & Bear

Známá značka Pull & Bear Vám díky své podzimní kampani také napoví jak tento trend nosit. Kamuflážní potisk se dá kombinovat s univerzální černou, s džíny, džínovými kraťasy, džínovou bundou anebo, a to Vám možná překvapí, i s krajkou.

Bershka

Část podzimní kolekce Bershka je přímo nazvána Military. Určitě v ní nenajdete žádné zářivé barvy, ale jen tlumené odstíny šedé, khaki a hnědé. Všechny kousky z kolekce se dají velmi jednoduše kombinovat s maskáčovými tričky nebo kalhoty, které jsou také součástí kolekce.

Zdroj: www.pullandbear.com, www.bershka.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu