Geox – moderní boty, které myslí na naše zdraví

Geox – moderní boty, které myslí na naše zdraví

10. října 2012,

Sponzorované odkazy

Někdy si říkáme, že vysoké podpatky s sebou nesou nemilou úlohu bolavých nohou nebo i zad. Ovšem jisté události vyšší podpatky přímo vyžadují, a tak občas ke koupi nepohodlné obuvi přistoupíme. Komfortní bota se pochopitelně neodvíjí pouze od podpatku, ale také od celkového zpracování – sklon boty a především materiál.

Kvůli designovému zpracování jsme ochotni riskovat i naše zdraví. A to platí u žen i mužů. Špatná obuv může vést k deformaci nohy, zejména trpí často prsty nohou a pata. Nevhodný materiál a špatně desinfikovaná obuv zase přinášejí příznivé prostředí pro plísně. **Na trhu je ale značka, která se snaží nabídnout pohodlnou a zároveň moderní obuv. Jedná se o značku Geox. **

Boty Geox – boty, které dýchají

Sám slogan značky hlásá jednu z nejdůležitějších informací, a to prodyšnost obuvi. Pocení nohou a nepříjemné otoky jsou pryč. Navíc dámské boty na podpatku Geox jsou navrhovány s dobrým sklonem a stabilním podpatkem.

Zakoupit je možné i balerínky a boty s otevřenou špičkou, ale držme se nyní podzimní kolekce. Ta se nese v duchu největších trendů, a tak vybíráme zejména z velkého množství kotníčkových bot, vídáme potisk hadí kůže, semišové lodičky a zapomenou nesmíme ani na prvek zipů.

Zipy zdobí letos boty i oblečení a těší se opravdu velké oblibě. Geox je nabízí jako funkční nebo jako pouze ozdobný prvek. Trendy jsou také „lakovky“ či kombinace materiálů. Výrazná špička je k vidění u všech velkých světových návrhářů.

Asi každá žena se v podzimních dnech potýká s problémem stylových a zároveň pohodlných kozaček. Nejlépe se stabilním podpatkem a neutrální černou barvou. Ano, takové Geox nabízí a navíc se všemi výše zmíněnými vlastnostmi, jako je dobrý sklon, stabilní podpatek a výborná prodyšnost. Ovšem mimo kozaček nalezneme v prodejnách Geox boty bez podpatku v moderním provedení.

Pánské boty Geox pro každý den

Muži si většinou pořizují menší množství párů bot než ženy, a proto ještě více kladou důraz na kvalitu a pohodlí. Geox přináší pánské boty v perfektním provedení a pro každou příležitost. 

Některé modely jsou více sportovní, jiné společenské a najdou se i neutrální kousky, které se snadno kombinují s jakýmkoliv oblečením.

Dopřejme svým nohám to nejlepší. Dobrá péče a kvalitní obuv mají vliv na náš celkový zdravotní stav. Nyní můžeme takový komfort spojit s moderním designem díky botám Geox.

Zdroj: www.geox.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu