Flamingopark: Podzimní kolekce šál

Flamingopark: Podzimní kolekce šál

5. října 2012, Flamingopark, Flamingopark e-shop, šály, podzimní šály, šály podzim, módní doplňky podzim 2012, podzim 2012

Sponzorované odkazy

Objevte zcela novou kolekci hřejivých šál a nákrčníků v podzimních barvách, kterou nabízí česko-australská značka Flamingopark.

Třetí ze čtyř ročních období již začalo a s ním přichází také ranní mrazíky, kabáty a v neposlední řadě šály, šátky a nákrčníky. Šála je nadčasový módní doplněk, bez kterého si mnozí z nás nedovedou představit kompletní outfit. Flamingopark se vytváření doplňků věnuje několik let. Spolupracuje se zručnými nezávislými řemeslníky a používá kvalitní materiály z nejodlehlejších koutů světa. Nová kolekce neopomíjí důvtip, originalitu a praktičnost. Mnohé kousky se dají nosit na několik způsobů, například nákrčník Mighty Juniper plní svou funkci zároveň jako pončo či šála. Kolekce je barevná a heboučká, hlavním materiálem je bavlna, vlna a hřejivá viskóza. Připomeňme, že takovou šálou nejen doladíte Váš outfit, ale také podpoříte nezávislou módní tvorbu a přispějete k udržení mikro ekonomiky. Za originální šálu, která se hodí na všechna roční období, zaplatíte 560 Kč. Kolekce je dostupná v e-shopu www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu