90's jsou oficiálně vintage a rozhodně v kurzu!

90's jsou oficiálně vintage a rozhodně v kurzu!

8. října 2012, 90's trendy, vintage, vintage moda, vintage fashion, devadesátá léta, devadesátky, džíny s vysokým pasem, jeans s vysokým pasem, šortky s vysokým pasem, kraťasy s vysokým pasem, topy nad pupík, trika nad pupík, bolerka, boty na platformě, doplňky

Sponzorované odkazy

Vzpomínáte na devadesátky? Tehdy byly populární dívčí kapely a boybandy a každý z nás sledoval seriál Beverly Hills. Jistě si vybavujete, co se v devadesátých letech nosilo za módu. Tímto článkem si to trošku připomeneme, protože trendy devadesátých let se vrátily, akorát v trošku jiném kabátu.

VYSOKÝ PAS

Vysoký pas je velmi in, a to hlavně u džínových šortek a klasických džín. Šortky s vysokým pasem noste buď úplně jednoduché anebo využijte posledních trendů – cvočky, výšivky, nášivky, průstřihy. Obejděte obchody a kupte si alespoň jeden kousek, a pokud se vám nechce příliš utrácet, můžete zapátrat ve skříni svých rodičů a prarodičů, popřípadě obejít sekond handy, kde jistojistě narazíte na džíny s vysokým pasem, které akorát ustřihnete na šortky.

Džíny s vysokým pasem noste nejlépe ve skinny provedení a doplňte outfit tenkým páskem. Jestliže oblečete vyšisované džíny, buďte si jistá, že máte na sobě módní trumf.

CROP TOPY A BOLERKA

Také vám připadá, že v devadesátých letech byli všichni krásně štíhlí? Možná to byl jen optický klam. Díky džínům s vysokým pasem, které zakrývaly případné faldíky, a topům – tzv. crop topům, tedy trikům v délce nad pupík, vypadala každá žena mnohem štíhlejší. Vidět tak byla jen malá část trupu mezi žebrama a pupíkem, kde téměř nikdo z nás žádné větší faldíky nemá. Perfektní, nemyslíte? Můžete toho využít.

Štíhlejší z vás si mohou dovolit upnutější variantu topů – bolerka. Bolerka připomínají dnešní sportovní podprsenky, mohou být s rukávy anebo bez. Výběr je na vás. Bolerka jsou momentálně velmi trendy, ale jak jsme již zmiňovali, dovolit si je mohou pouze přirozeně štíhlé ženy.

PLATFORMY

Ano, i ty jsou opět zpátky. Nemyslíme teď elegantní boty na klínku, které si můžete vzít kdykoliv do společnosti místo podpatků. Řeč je spíš o pohodlnější obuvi, která vám díky platformě dodá pár centimetrů navíc. Jedná se většinou o ležérní a sportovní boty na šněrování nebo jiné zapínání. Jsou pohodlné a krásně vám prodlouží nohy.

DOPLŇKY

Z doplňků stojí za zmínku hlavně bižuterie. Důležitým prvkem a číslem jedna jsou křížky. Ať už to jsou náušnice, prsten, náramek anebo řetízek. Křížek je nutnost. Oblíbeným doplňkem se staly čelenky do vlasů s přívěsky. Vyzkoušejte je.

Zdroje: www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu