Flamingopark uvedl na trh novou zimní kolekci

Flamingopark uvedl na trh novou zimní kolekci

29. října 2012, Flamingopark, Flamingopark zimní kolekce, Flamingopark e-shop

Sponzorované odkazy

Nadčasová móda česko-australské značky Flamingopark mistrovsky spojuje vyspělý módní look a osobitost. Modely této značky jsou vyhledávané klientelou z kreativních profesí, u kterých předurčují úspěch nekonvenční střihy a tradiční etický způsob výroby. Nová zimní kolekce je oproti těm předešlým obsáhlejší, v nabídce jsou kalhoty, legíny, sukně, topy, šaty a nově také teplé svetry a dlouhé viskózové kabáty. Kolekci dominují pohodlné volné siluety, zdobnými prvky jsou kromě asymetrie rozmanitě použité zipy, řasení a nejrůznější zapínací mechanizmy. Například kabát ´Pin it´je střižen z několika kusů stejného materiálu, jehož spoje jsou viditelně propojeny a dodává mu tak neformální ležérní vzhled. Zapíná se velkou mosaznou sponou, jejíž umístění si můžete zvolit sami a vytvořit si pokaždé menší obměnu. V nabídce najdete také černé koktejlky ze splývavého hladkého úpletu, které jsou na přicházející sezónu vánočních večírku jak stvořené. Široká nabídka nejrůznějších kalhot zase uspokojí milovníky sportovní elegance.

Paleta barev této kolekce je v základních odstínech, kterým vévodí černá, šedá a vínová. Příjemný kontrast těmto klasickým barvám nabízí svěží doplňky obsahující šperky, pestré šály, nákrčníky a nejrůznější barevné I nebarevné kožené pásky a kabelky. Kolekci si oblíbíte pro nezaměnitelný rukopis, nositelnost modelů i vysoce ženské siluety.

Kampaň zima 2013 vznikla v jedinečných prostorech kláštera Tuchoměřice ve spolupráci s fotografem Jonathanem Veselým a stylistkou Lenkou Medalovou. Jednotlivé modely kolekce jsou k dostání ve Flamingopark Design Boutigue v Truhlářské ulici na Praze 1 nebo online na www.flamingopark.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu