Správná chvíle na trendy svetry podzim/zima 2012

Správná chvíle na trendy svetry podzim/zima 2012

3. listopadu 2012, retro svetry, maxi svetry, trendy svetry, dámské svetry, cvoky na ramenou, svetry s kamínky, podzim/zima 2012, svetry s límečkem, svetr s obrázkem

Sponzorované odkazy

Tato sezóna si s módními trendy velmi vyhrává. Jen v obyčejných svetrech jich můžeme najít nespočet. Dalo by se říci, že svetry jsou letos tím největším módním hitem. Kdo je dnes nenosí, je naprosto out. Nalezneme je ve všech obchodech na každém rohu. Barevné, retro, se vzory, propínací, maxi, s rolákem.. Až nám z nich jde hlava kolem. Zaměříme se na ty nejtrendovnější“ z nich.

Cvoky na ramenou

Určitě jste tento trend už zaregistrovali. Je celkem nevšední a mnoho z vás může dost vyděsit. Móda je ale móda, a proto bychom ho neměli odsuzovat. Na cvocích na ramenou na huňatých svetrech může být přece jen něco krásného. Perfektně vám samozřejmě zvýrazní ramena. Je to jediné místo na vašem těle, na které se cvoky zaměřují. Ženská ramena se považují za velice atraktivní. Podívejte se například na modely módního návrháře Beyoncé a Lady Gaga Thierryho Muglera – široká ramena, štíhlý pas a široké boky.

Límeček

Též velice nevšední je u svetrů límeček. Působí archaicky a možná i směšně. Dá se s ním ale dost vyhrát. Na svetru moc nezáleží, módní značky se zaměřily především na límec. Může být malý a nevýrazný nebo naopak dost velký a zřetelný na první pohled. Někdy je krajkový nebo doplněn blyštivými kamínky. Působí dost kontroverzně, což nemusí být pokaždé na škodu.

Velké obrázky

Mnoho letošních svetrů budou zdobit obrovské vplétané obrázky. Může vám připadat, že čím více je obrázek absurdnější, tím je svetr víc in. A nebudete se mýlit! Opravdu je to tak. Svetry ala svetr se sobem Bridget Jones budou letos v kurzu. Takže zvířata, smajlíci, lebky, květiny nebo srdíčka? Co u vás vyhraje?

S kamínky

Velice půvabné, ale také dosti nepraktické budou trendy svetry s kamínky. Budou se vám sice zatrhávat za každý kus oblečení, který k nim přiblížíte, ale budete v nich vypadat dobře a nevšedně. Kamínky na svetrech můžou být rozházeny ledabyle nebo můžou vytvářet různé obrazce. Důležité je, že se budete blyštit, třpytit a možná i svítit.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu