Prosviťte svůj outfit barevnými punčochami

Prosviťte svůj outfit barevnými punčochami

8. listopadu 2012, dámské punčochy, vzorované punčochy, punčochy, barevné punčochy

Sponzorované odkazy

Máte ráda ženský styl oblékání a i v chladnějším počasí ráda nosíte sukně a šaty? Pak je pochopitelné zvolit dostatečně teplé pučochy. Musíte uznat, že ač jsou ty průhledné nebo černé univerzální, jsou docela nudné. Zkuste tedy váš outfit prosvítit, zariskujte a pořiďte si barevné!

V zimě je venku ponuro, většina lidí se totiž halí do tmavých kabátů, protože se v nich cítí nejlépe. I vy jste tento případ?

Koupě nového kabátu je poměrně drahá věc, určitě jich nemáte tolik, abyste ostatní ostatní oslňovali každý den novým stylem. I s jednoduchým ale můžete vypadat pokaždé jinak. Investice do různobarevných punčoch váš rozpočet nijak neohrozí, pořídit si je můžete asi od 70 Kč výše. Pokud se vám zalíbí, najít je můžete třeba v Lindexu, Bershce, H&M nebo Asos.com.

Neznamená to, že musíte do ulic vyrazit v neonových růžových nebo zelených punčochách, zabodujete třeba i s tlumenými tóny. Pokud chcete být trendy, pořiďte si punčochy v barvách, které letos nejvíce vedou – vínové, kobaltové, petrolejové a lahvově zelené nebo v tradičních podzimních barvách jako cihlová nebo hořčičová. I když vás ale okouzlí více červené, určitě se ve vašem šatníku neztratí. Tmavé a matné odstíny punčoch navíc vypadají luxusně.

Není pravda, že bílé punčochy se hodí jen pro malé holčičky a lolity, dovolit si je můžete i vy.

Vsadit můžete i na vzorované, třeba květované pro romantické duše, s geometrickými obrazci nebo s aztéckými motivy.

Bojíte se příliš barevných kombinací? Dobře bude vypadat, pokud barevné punčochy doplníte o jednobarevný outfit, zkusit můžete třeba černé šaty a kobaltové punčochy. Budete vypadat elegantně a žensky.

Vybrat si můžete ze dvou druhů, je jen na vás, jestli vsadíte na průsvitné nebo klasické neprůsvitné. Vaši volbu ale přizpůsobte příležitosti, na podzim a v zimě asi bude lepší zvolit druhou možnost.

zdroje: polyvore.com, asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu