Na podzim jsou trendy high-low sukně!

Na podzim jsou trendy high-low sukně!

11. listopadu 2012, sukně podzim, sukně zima 2012, sukně na zimu, společenské sukně, party sukně, high low, sukně, high-low sukně, maxi, maxisukně, maxi sukně

Sponzorované odkazy

Máte v oblibě sukně a lámete si hlavu nad tím, čím oživit svůj šatník a které sukně jsou teď nejvíc trendy? Dáme vám jasný tip, kterým zabodujete a budete sklízet jednu pochvalu za druhou. High Low sukně jsou teď velmi trendy. Některé z vás možná tuší, oč jde, a těm z vás, které nevíte, co si pod pojmem „high low“ sukně představit, dáme jednoduché vysvětlení. Jde zde hlavně o délku – vepředu nebo na boku je krátká (v délce nad kolena) a vzadu dlouhá. Jak dlouhá vzadu bude, to už je jen na vašem výběru. Delší zadní kus látky na high low sukni vytváří dojem vlečky a působí velmi elegantním avšak rozverným dojmem.

S ČÍM NOSIT?

Velice hezky vypadá vzorovaná high low sukně. Ať už zvolíte květovný potisk, zvířecí nebo třeba geometrické vzory, vase volba bude správná. K takovéto sukni oblékejte jednoduchý jednobarevný top, tílko nebo tričko. Působivě vypadá k tomuto outfitu kožená (nebo koženková) bundička do pasu v motorkářském stylu. Boty obouvejte nejlépe kotníčkové – ať už na podpatku či bez. Pro chladnější podzimní dny obujte klidně i kozačky ve stejné barvě bundy. Na párty se zase spíše hodí lodičky nebo velmi minimalistické a jednoduché páskové střevíčky.

Jednobarevná high low sukně už působí více usedle ale přesto klasicky a obléci si ji můžete na tisíc způsobů. Množství kombinací je nepřeberné. Zde můžete volit i vzorované topy nebo košile s límečkem.

Co se týče doplňků – outfit dovedete k dokonalosti dlouhým řetízkem na krku, spoustou nárámků na ruce nebo jedním masivním. Náušnice vybírejte spíš nenápadné nebo žádné. Dobře vypadá drdol vyčesaný až na temeno hlavy, který můžete ozdobit drobnou broží, šperkem či peříčkem.

High low sukně seženete na e-shopech www.asos.com nebo na www.nastygal.com. V obchodních domech jako H&M nebo Zara samozřejmě narazíte na pár kousků také. Teď už jen vybrat tu pravou pro vaše podzimní outfity.

Zdroje: www.asos.com, www.nastygal.com, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu