Blýskněte se na večírku – party šortky

Blýskněte se na večírku – party šortky

15. listopadu 2012, party šortky, šortky na párty, sexy šortky

Sponzorované odkazy

Také vás uchvátil trend metalického efektu, flitrů, třpytek a všeho, co se blýská? Proč takového trendu nevyužít na párty? Na ramínkách se v buticích a obchodech pohupují odvážné topy a sexy mini šaty. Nejčastěji na nich nechybí krajka, flitry a nebo punkové prvky. Celý outfit rozzáří boty s kovovou špičkou, která patří také mezi jeden z hitů sezóny. Co takhle vyzkoušet originální party šortky?

Protančit se do rána

Šortky v sobě skýtají oproti sukýnkám a mini šatům jednu velkou výhodu – lze v nich pohodlně protančit celou noc. Navíc jsou stejně sexy jako mini šaty. Stačí zvolit ty správné šortky. Jak jsem již uvedla, letos bychom se měly blýsknout. A tak se nejprve podívejme na party šortky, které zdobí blýskavé či jinak výrazné prvky.

Flitry. flitry, flitříky

Možná si říkáte, že takové šortky jsou nepraktické a snadno se poškodí. Ze své zkušenosti mohu říci, že jejich údržba a péče není až tak náročná. Je třeba šortky dobře prohlédnout už v obchodě, zda se nikde nepářou.

Dále zkontrolujte upevnění flitrů (ideální je kombinace přišití a přilepení). Na párty zohledněte fakt, že máte takto zdobené šortky a sedejte si opatrně tak, aby se flitry neponičily.

Punková královna

Vytvořit ze starých jeanů originální party šortky? Proč ne! Čím více otrhané a s čím více cvočky či zipy, tím lépe.

Nicméně pokud si na DIY styl zrovna nepotrpíte, prohlédněte si na příklad nabídku internetových obchodů Nastygal nebo Asos.

Metalické party šortky

Že je metalický efekt jedním z hitů sezóny snad nikdo nepřehlédl. Nejen šortky, ale také legíny, topy nebo saka ovládla prodejní pulty. Mnozí rozpačitě zvažují koupi, jiní už skvostné kousky vlastní. Nicméně jedny party šortky v metalickém stylu bychom v sezóně podzim/zima 2012 určitě měli mít.

Party šortky jsou trefou do černého. Vytvoříme díky nim pohodlný a zároveň jedinečný outfit na každou párty.

Zdroj: www.asos.com , www.nastygal.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu