Určeno výhradně ženám! - Zimní kolekce Orsay 2012

Určeno výhradně ženám! - Zimní kolekce Orsay 2012

20. listopadu 2012, zima 2012, Orsay, zimní bundy, kabáty, módní doplňky, plesová sezóna, šaty, dámská saka, sukně, trendy svetry, úzké džíny, dámské kalhoty

Sponzorované odkazy

Módní značka Orsay, která nabízí pouze a jen oblečení, módní doplňky a šperky pro ženy, už je tu se zimní kolekcí. Orsay je velice dostupnou módou, což potěší každého. U nás v České republice nalezneme obchody Orsay na mnoha místech. V Praze je například více než dvanáct poboček této značky. Většinou si však nemůžete v těchto obchodech koupit pouze jeden kus oblečení, protože je samotný prostě nudný. Je to udělané samozřejmě schválně, abyste v obchodě utratili více. A když přece jen odoláte a jdete k pokladně jen s jednou věcí, dotěrné prodavačky vám vnucují různé doplňky, jako jsou šátky nebo šperky, které se k tomu většinou vůbec nehodí. Určitě jste už tuto novou taktiku Orsaye zaznamenali.

Svetry, které zahřejí

Bez svetrů by se zima neobešla. Zatím je u nás relativně teplé počasí, ale nevíme, co může ještě přijít. Svetry Orsay nijak nepřekvapí, ale ani neurazí. Značka si u některých zahrála i s barvami, které nás v chladném počasí zajisté potěší. V kolekci nalezneme i mnoho svetrů s rolákem. Ty budeme moci doplnit nenápadným nebo naopak velmi nápadným páskem a vytvořit tak dojem vosího pasu.

Trendy kalhoty

Na minikolekci kalhot si dala Orsay záležet. Vsadila na aktuální módní trendy a nevedla si vůbec špatně. Budeme moci vybírat většinou z úzkých kalhot, které jsou preferované mnohými ženami včetně mne. I když se mohou zdát tyto kalhoty a džíny na první pohled strohé a bez fantazie, tak na ten druhý vás nadchnou. Skvělé materiály, střihy a hlavně barvy! Budou se nosit jedna radost.

Zimní bundy

Většina zimních bund Orsay jsou spíše kabáty. Dosahují délky těsně nad kolena či těsně pod zadkem. Jedná se o bundy velice funkční, protože jejich délku ocení všechny ženy. Zakrývají problematické ledviny a nebudeme se v nich muset už tolik bát sednout na lavičku v parku nebo na zastávce. V této kolekci nás mile překvapí i dámská saka, které budete moci využít v práci či v letošní plesové sezóně.

Elegantní šaty

Se zimní sezónou jde ruku v ruce i ta plesová, ke které samozřejmě patří společenské oblečení. Orsay jakožto představitel jedné z nejznámějších dámských módních značek se na tuto sezónu musel pečlivě připravit. A povedlo se! Šaty jsou skutečně krásné. Dominují barvy modrá, bílá a také klasická černá. Šaty Orsay jsou dělané pro všechny typy postav, budete si tedy moci vybírat z mnoha různých střihů.

Když ne šaty, tak sukně

Pokud neholdujete šatům a raději máte o něco pestřejší outfit, u Orsay budete moci vybírat i z mnoha druhů sukní. Povětšinou jsou stejného ražení jako šaty, ale nalezneme zde i jiné. U Orsay si ke všem jednotlivým sukním budete moci vybrat i halenku, či společenský top, který pak budete moci kombinovat i s kalhoty.

Módní doplňky

Zimní sezóna je jako dělaná pro módní doplňky, kterými jsou například čepice, rukavice, šály, nákrčníky, šátky, klapky na uši, kabelky atd. Vše naleznete též v prodejnách značky Orsay. Módní doplňky jsou velmi různorodé. Vybírat budete moci od pestrobarevných až po doplňky z umělých kožešin.

Zdroj: www.world.orsay.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu