Jedinečná příležitost: Vintage kabelky Chanel na Fashiondays právě dnes!

Jedinečná příležitost: Vintage kabelky Chanel na Fashiondays právě dnes!

22. listopadu 2012, kabelky Chanel, luxusní kabelky, fashiondays, e-shop fashiondays, kabelky, dámské kabelky

Sponzorované odkazy

Coco Chanel kdysi řekla: „Chceš-li být nenahraditelná, buď jiná!“. Žena, která zásadně změnila módu 20. století svou vášní pro jednoduchost a moderní vzhled, předurčila styl mnoha žen. A právě její jméno a ducha nesou kabelky Chanel, které získal do své jedinečné nabídky největší online nákupní klub Fashion Days. Ve čtvrtek 22. listopadu v 7 hodin spustí velmi exkluzivní kampaň: ´Vintage kabelky Chanel´.

Vánoce už sice klepou na dveře, ale proč si je neudělat o něco dříve? Mít originální „Chanelku“ je snem snad každé ženy. A co teprve vintage modely, které jsou tak těžko k sehnání? Kampaň nabídne vintage kabelky z 90. let a také další raritní kousky z roku 2002 a mladší. Tyto sběratelské perly stojí za to mít, díky své výjimečnosti, ve svém šatníku. Luxus a elegance – takové jsou pilíře ikonické značky Chanel. Jedinečná příležitost, která se už nemusí opakovat je zároveň investicí, která se vyplatí po všech stránkách.

Kolekce je dostupná pouze členům nákupního klubu – k unikátní nabídce se zájemci dostanou jen přes vlastní účet, který získají jednoduchými kroky na webu www.fashiondays.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii kabelky a luxusní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu