Pryč s nudou! / Originální dámské zimní kabáty

Pryč s nudou! / Originální dámské zimní kabáty

27. listopadu 2012, zimní kabáty, dámské kabáty, originální kabáty, nevšední kabáty, kabát, Desigual, Topshop, Asos, kabáty s potisky, vzorované kabáty, puntíkaté kabáty

Sponzorované odkazy

O tom, že zimní kabáty nemusí být jenom šedé a černé, jsme se přesvědčily už v loňské sezóně, kdy na pole módy vtrhly kabáty křičící pestrými barvami. Letos ale můžeme být ještě odvážnější a obléknout se do ještě více originálních kousků, ve kterých budeme zaručeně nepřehlédnutelné. V nabídkách nejrůznějších obchodů se totiž objevují i kabáty poseté vzory, potisky nebo abstraktními motivy.

Velkou výhodou originálních kabátů je jejich vcelku jednoduché nošení. Stačí k nim obléknout jednobarevné kalhoty, sukni, či šaty a k nim vhodně zvolit barvu punčoch a můžete směle vyrazit. Jelikož jsou tyto kabáty rozhodně dominantním prvkem outfitu, není potřeba k nim přidávat výrazné doplňky. Právě naopak – celkový vzhled by zbytečné doplňky mohly zcela pokazit.

Nepřehlédnutelné kabáty Desigual

Snad všechno oblečení od španělské značky Desigual vyniká svou pestrostí, divokostí a bláznivostí, takže kabáty přirozeně nejsou výjimkou. Najdeme na nich motivy květin, abstraktní vzory, černobílý potisk lidí, ale i inspiraci barokem, říší přírody či retro stylem. Kabáty značky Desigual zkrátka přitahují pohled od první chvíle a byly by rozhodně skvělým osvěžením pro české zimní ulice.

Extravagance u Topshopu

O něco méně nápadné než u Desigualu, avšak stále originální a nepřehlédnutelné kabáty nejen barevným provedením, ale i střihem, nabízí značka Topshop. Zaměřila se především na motivy ze zvířecí říše, mezi nimiž nechybí samozřejmě ten leopardí, a dále na kostkovaný vzor, který zde můžeme vidět v mnoha podobách.

Asos – plný barev a vzorů

Pokud jde o originální kabáty, nemůže být britský e-shop Asos samozřejmě pozadu. Do své nabídky kromě již výše zmíněných leopardích vzorů či kostek zařadil například i roztomilé puntíky, které jsou letos také velkým hitem. Stejně tak zde najdete i proužky, nebo i kabát v army stylu také korespondující s letošními trendy.

Zdroje. www.asos.com, www.topshop.com, www.desigual.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu