Módní doplňky na zimu 2012 – Čepice a rukavice

Módní doplňky na zimu 2012 – Čepice a rukavice

29. listopadu 2012, módní doplňky, zimní doplňky, bambulky, rukavice, čepice, dámská móda, zima 2012, pletené čepice, čepice s bambulí, beranice, kožešina

Sponzorované odkazy

Nádherné módní doplňky, které nám zima společně se sněhem přináší, jsou čepice a rukavice. Nejvíc nenáviděné, když jsme byli malí. Byly tím nejhorším vánočním dárkem a byl ,,vopruz“ je nosit. Nyní už pro nás nebudou utrpením! Jsou spojením krásného a užitečného. Skvěle zahřejí, když už si samo oblečení nedovede poradit a nádherně vypadají a ještě lépe se kombinují. Při pohledu na některé z nich nebudete věřit. Vsaďte se!

Jako od babičky – pletené čapky a rukavičky

Určitě jste si všimli, že nejvíce ve výlohách a na pultech obchodů v této době uvidíte pletené zimní doplňky. Není to jen tak, když se řekne pletené. Abyste šli s dobou a byli in, musíte si vybírat čepice a rukavice vyrobené z kvalitní a pevné vlny. Vzorování na nich musí být vidět alespoň na dvacet metrů. Pletené módní doplňky velice příjemně zahřejí. Dávejte si ale při výběru pozor. Může se stát, že narazíte na pěkně vypadající, ale ne moc kvalitní doplňky, které vás mohou začít ,,kousat“. Jestliže jste dost kreativní nebo máte šikovnou maminku či babičku, můžete jí poprosit, aby vám takovéto čepice a rukavice upletly. Možná budete mít štěstí a nějaké ještě ze starých skříní vyhrabete. Jedná se přece jen o retro styl.

Zábavné bambulky

Čepice s bambulí zná určitě každý. Na letošní zimu si je budete moci pořídit v dospělých velikostech a nemusíte se bát, že budete vypadat blbě. Tyto čepice jsou sice v mnoha případech dosti legrační, ale také vkusné a ležérní. Jestliže nepotřebujete vypadat za každou cenu kontroverzně, pořiďte si je. Například na procházku se psem se skvěle šiknou. Pořiďte si k nim stejně srandovní či bambulovité rukavice a uvidíte, jak skvělý to bude dělat celkový dojem.

Návrat do 60. a 70. let!

Velký comeback hlásají kožešinové barety a beranice! Je to až neuvěřitelné, ale proč by ne? Jsou velice příjemné na nošení a zahřejí vás snad úplně nejvíc ze všech čepic. Když si k nim koupíte ještě kožešinové rukavice, které budou stejné barvy, nebude to vypadat vůbec špatně ba naopak. Můžete je ladit do společenského, ale i ležérního stylu. Bude jedno, jestli si k nim vezmete dlouhý černý kabát nebo pletený maxi svetr. Pokaždé budete působit sice jinak, ale ani jednou zle.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky a módní peklo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu