V kalhotách přítele aneb Boyfriend trend

V kalhotách přítele aneb Boyfriend trend

29. listopadu 2012, oversized, boyfriend, boyfriend style, oversized svetry, parky, parka, džíny, jeans

Sponzorované odkazy

Už jste slyšely o boyfriend trendu? Slovo „boyfriend“ vám jistě napoví, že půjde o něco pánského. Boyfriend trend je módní trend stylizovaný do oblékání v pánském stylu. Takže pokud upřednostňujete volnější oblečení, které je velmi pohodlné, a nemáte ráda příliš upnuté džíny nebo triko, pak je boyfriend styl pro vás jako dělaný. Boyfriend styl vznikl ve streetové módě, kdy ženy začaly nosit džíny svých mužů. Takovou průkopnicí byla i slavná módní ikona Coco Chanel, která se často a ráda inspirovala pánskou módou. Postupně se tento trend rozrostl a převzaly jej i mnohé světové značky – posledně například Maison Martin Margiela, který předvedl společnou kolekci s H&M. Boyfriend styl se někdy označuje jako „oversized“, tedy větší konfekční velikost než sama nosíte. Ukážeme vám, jak jednotlivé kousky oblečení nosit a stylově vyladit, abys i přesto, že na sobě máte něco volnějšího, z vás vytvořily trendy a sexy ženu.

BUNDY A SVETRY

Bundy a blazery v pánském stylu – prodloužená délka, nevypasované a přesto slušivé a chic. Velice moderní jsou bundy – parky a džínové bundičky ve vintage stylu. Takovou vintage bundu seženete i v second handech, když budete mít štěstí. Svetry ve velikosti oversized noste spíš k leginám nebo úzkým džínám. Velmi trendy jsou džínové kraťásky s vysokým pasem. Volit můžete jak mezi propínacím svetrem tak svetrem bez knoflíčků. Obojí vypadá skvěle.

DŽÍNY

Ve vybraných prodejnách zakoupíte dámské džíny v boyfriend stylu. Ovšem jednodušší variantou jsou džíny vašeho přítele či manžela. Střih lichotí vaší postavě, zakryje pár nedostatků. Jsou pohodlné a když k nim obujete boty na podpatku, jistě zazáříte. Boyfriend džíny se nosí vypasované a s nad kotníky ohnutými nohavicemi. Vyšisované džíny působí ležérně, jsou vhodné pro volný čas.

TRIKA, TOPY A KOŠILE

Ani u třiček či košil není boyfriend trend out. Opět si můžete ve vybraných prodejnách koupit triko v boyfriend stylu anebo zavítáte do pánského oddělení, kde popadnete triček a košilí, co se vám zlíbí, a nakoupíte tak mnohem efektivněji. Móda chce občas trochu odvahy a u tohohle stylu obzvláště. Košili dopínejte až ke krku, nosit ji můžete i zastrčenou v sukni. U triček a topů záleží na vašem stylu a fantazii, jak s nošením těchto kusů oblečení naložíte. Opět doporučujeme legíny a boty na podpatku – musíte především působit jako žena.

Zdroje: www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu