Flamingopark Décor and Gift Christmas 2012

Flamingopark Décor and Gift Christmas 2012

28. listopadu 2012, Flamingopark, vánoční ozdoby, Vánoce 2012, vánoční dekorace

Sponzorované odkazy

Jak se stalo již tradicí, Flamingopark Vám i letošní Vánoce zpříjemní originální nabídkou dárků a dekorací, které ve Vašich interiérech navodí pohádkovou sváteční atmosféru.

Nová kolekce netradičních předmětů, které tým Flamingoparku připravilo právě na vánoční období, doslova září nabídkou rozmanitých světýlek, svícnů a zvonkoher. Světélka jsou vhodná k dekorování nábytku, lemování zrcadel nebo ke zdobení vánočního stromečku. K jejich výrobě se používají impregnované přírodní lístky, které jsou tvarované do jemných květů. K oživení řetězu stačí rozprašovačem nanést malé množstvé vody. Navlhčené květy se jakoby mávnutím kouzelného proutku rozvinou do krásy.

K Vánocům neodmyslitelně patří také hřejivé světlo svíček. Pořiďte si pro ně výrazný svícen Temptation, který je ručně vyroben z palmových listů. Vnitřní prostor je vykládán pravými zlatými plátky, které pocházejí z dílen budhistických chrámů. Svícen je vhodný jak pro stolování, tak k zavěšení na zeď nebo do volného prostoru. Pro minimalisty jsou v nabídce svícny z bílého či černého akrylátu. Vtipné, ručně vyřezávané postavičky jednou nesou svíčku na ramenou, jindy si zase svíčkou zahřívají své promrzlé ruce. V nové kolekci najdete také různé hodiny, vtipné nástěnné věšáky ve tvaru krokodýla, mořských vln nebo ptáčků na větvi. Pro dámy jsou určené praktické držáky na šperky ve tvaru stromů. Přidejte k nim ručně vyřezávané autorské šperky z repertoáru Flamingoparku a máte originální dárek k Vánocům. Pokud chcete své blízké a kamarády potěšit malou drobností, doporučujeme Vám nejroztodivnější přívěšky, záložky do knížky a jiné hravé předměty. Nabídka je opravdu pestrá a bohatá, stačí si jen vybrat.

Veškeré produkty pořídíte přes e-shop www.flamingopark.cz nebo v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu