Pánské zimní bundy 2012 - péřové, prošívané i parky

Pánské zimní bundy 2012 - péřové, prošívané i parky

4. prosince 2012, pánské zimní bundy, péřová bunda, sportovní bunda, pánská parka

Sponzorované odkazy

Pánská móda v Čechách zaznamenává pomalu obměny a muži se stále méně bojí experimentovat. Nicméně pánské zimní bundy se vždy drží déle jednoho stylu. Mezi stálice v zimním období patří péřové bundy. Perfektně izolují teplo a převážně mají sportovnější ráz. Již několik sezón se těší návratu parka, a to v dámské i pánské módě. Letos patří mezi největší favority zimní sezony prošívané bundy. Oblíbené jsou stále lesklé materiály a za novinku lze považovat kombinace materiálů a také kožešinové límce. Kapuce s kožešinkou nejsou již žádným novým trendem.

Mnozí muži upřednostňují multifunkční bundy, které vynikají designovým i funkčním zpracováním. Takové bundy mají na příklad odnímatelné rukávy, nebo je jejich součástí teplá podšívka, která se dá také odepnout. Získáme tak bundu pro podzimní i zimní dny nebo vestu a bundu v jednom kusu oblečení. Bohužel u nás momentálně nejsou tak snadno k dostání. Snadněji můžeme zakoupit zimní bundu, kterou lze nosit z obou stran (často je jedna strana výrazná a druhá v decentnějším provedení).

Mezi velký trend patří duffle bundy, stejně jako duffle kabáty. Vyznačují se typickým zapínáním a převážně je jejich součástí kapuce. Tato bunda patří spíše mezi podzimní kousky, ale dá se zakoupit i v provedení s vnitřním kožíškem.

Pánské zimní bundy pro sezónu 2012/2013 jsou řešeny jednoduchými střihy, zajímavými detaily a drží se většinou jedné barvy. Ta může být klasicky tmavší, ale také výrazná. Tuto zimu rozhodně barvy neschovávejte a dejte jim patřičný prostor. Hořčicová, oranžová nebo červená, takové výrazné barvy jsou žádoucí.

Barev byste se ovšem měli vzdát v případě, že každodenně nosíte byznys módu, která má svá pravidla. Není zrovna vhodné přes elegantní pánský oblek obléci sportovní bundu. Zvažte tedy, pro jaké účely je bunda kupována. Ne vždy musíme dát na trendy a design. Dobrou volbou se může stát i jednoduchá péřová či prošívaná bunda tmavé barvy.

Pánské parky:

Pánské prošívané bundy:

Pánské péřové bundy:

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu