Jednoduchost a styl v prosincovém lookbooku Zara 2012

Jednoduchost a styl v prosincovém lookbooku Zara 2012

10. prosince 2012, Zara, lookbook, kolekce, prosinec, zima 2012, zimní kolekce, party oblečení, trendy oblečení, trendy, doplňky

Sponzorované odkazy

Zdá se, že obliba černobílého oblečení stoupá. V prosincové kolekci značky Bershka tvořilo celou její polovinu a i v prosincovém lookbooku španělské Zary, ve které můžeme kromě stylových kousků vidět i modelku Kasiu Struss, hraje důležitou roli. Stejně tak se obě tyto značky evidentně zamilovaly do proužků a puntíků a geometrické tvary tak mohou slavit comeback. Prosincový lookbook značky Zara však nabízí mnohem více, než jenom výše zmíněné trendy. Nese se v rockovém a party stylu a tato kombinace tak přináší spoustu neotřelých, mladistvých a trendy outfitů.

Oblibu a neustálé návraty návrhářů k černobílému oblečení asi není třeba vysvětlovat. Jedná se o nestárnoucí klasiku, které je však neustále dodáván nový nádech. Nejinak je tomu i u Zary – kalhoty jsou oživené černobílými proužky, černým šortkám přikouzlil sexy vzhled kožený materiál, bundičku zdobí cvočky a černou kabelku zase třásně. Při pohledu na tyto kousky tedy nemůže být pochyb o tom, jak umí být černobílé oblečení originální.

Co by to bylo za prosincovou kolekci bez trochy lesku a flitrů. Vánoce si už zkrátka bez trochy toho blyštivého oblečení nedokážeme představit a k těmto svátkům se navíc skvěle hodí. V kolekci tak můžeme najít tmavě modrý metalický svetr, cardigan zdobený flitry, nebo zajímavou sukni s černými a blýskavými obdélníkovými korálky.

Tím ale různorodost prosincové kolekce značky Zara rozhodně nekončí. Mezi dalšími zajímavými kousky najdeme například zeleno-modrý tartanový kostým skládající se z košile, saka a kalhot nad kotníky.

Tričko s potiskem Yoko Ono potěší nejen její fanoušky, ale snad všechny fanoušky stylu. Vypadá totiž úžasně!

Kromě oblečení nabízí prosincová kolekce Zary i doplňky. Kromě již zmíněného psaníčka s třásněmi vypadá skvěle i maxi psaníčko s cvočky, nechybí stylové lodičky ani supertrendy mokasíny se zlatou aplikací.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu