Oblečení nejen na break dance

Oblečení nejen na break dance

13. prosince 2012, oblečení na hip hop, oblečení na street dance, break dance, taneční skupiny, tepláky teplákovky, bboys, bgirls, tepláky na tancování, street dance, oblečení na tancování, oblečení na tanec, tanec, tancování, Queens, Endorfina, Urban Classics

Sponzorované odkazy

.<> Jestliže tíhnete ke kořenům streetové kultury – break dance, hip hopu, street dance, graffiti, aj., nebo už se něčemu z již zmiňovaných věnujete, pak právě tenhle článek vás bude zajímat. Představíme vám zajímavé kousky oblečení na hip hop, které je právě mezi tanečníky velmi oblíbené pro své pohodlí a pestrost. Než vyrazíte na hodinu tance, pojďte se s námi inspirovat, co si vzít na sebe, abyste se cítila skvěle a trendy. Oblečení na street dance vás bude bavit a kdo ví, třeba se brzy stanete i součástí některé taneční skupiny!

MIKINY

Už léta se nosí oblečení na tanec, které je nejméně o velikost větší než vaše původní konfekční velikost. Důvodem je právě zmiňované pohodlí. Sám street dance působí velmi uvolněně, nenuceně a to vyžaduje, aby jste se tak i cítila. A to budete jen ve správně zvoleném oblečení. Takoví bboys a bgirls jsou už od pohledu uvolněnost sama. Při pořizování mikiny vybírejte spíš tu se zipem a kapucí. Design už je na vašem vkusu a náladě. My doporučujeme barvičky, které vám zlepší náladu a zároveň vás nikdo nepřehlédne. Stanete se středem pozornosti.

TOPY

Ve street dance se nosí spíš volnější trička (slečny někdy oblékají pánská) anebo topy s vykrojením na zádech či bocích. Nezapomeňte také na kvalitní sportovní podprsenku – padající ramínka a kostice, které tlačí, by vás jen znervózňovaly. Opět nebuďte šedou myškou a oblékněte si něco výraznějšího – lépe to vypadá a naladí vás to. Klasická basic trička nechte pro tentokrát ve skříni a vemte si na sebe nějaké s nápadným nápisem nebo obrázkem. Tahle móda je hravá!

TEPLÁKY

Tepláky (jako součást teplákovky) musí být široké (hlavně v oblasti boků), ale neměly by vám přepadávat přes tenisky. Volte spíš ty, které mají vespod gumu na stažení nebo zip. Tepláky teplákovky na gumu v pase jsou také praktičtější než na šňůrky, které by se vám v průběhu lekce mohly rozvazovat. Kapsy na bocích nebo zadečku nejsou důležité, to bývá spíš už jen na parádu. Momentálně je velmi trendy střih tepláků, který se ke kotníkům zužuje. U značky Endorfina na www.queens.cz najdete nádherné barevné kousky, rozhodně neváhejte. Tepláky na tancování jsou vyrobené z kvalitního materiálu, pěkně hřejí a navíc skvěle vypadají. Také značka Urban Classics nabízí krásné a stylové oblečení na tanec, které rovněž najdete na webových stránkách či kamenných obchodech Queens.

Zdroj: www.queens.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu