Kožešinové vesty užijete i v zimě

Kožešinové vesty užijete i v zimě

12. prosince 2012,

Sponzorované odkazy

Nechcete jít s davem a nosit kabát jakékoliv barvy? Pořiďte si kožešinovou vestu, kterou s klidem užijete i v tomto období. Splňují všechny podmínky – krásně vás zahřejí a vypadají skvěle.

Možná se vám zdá, že v nynějších minusových teplotách budete mrznout kvůli odkrytým rukávům. Zkuste si pod ni vzít třeba koženou bundu nebo sako a pod ni teplý tenký rolák. Budete originální a to se počítá! Pokud vás i přesto děsí představa nosit kožešinovou vesty v zimě, zůstaňte u stejného materiálu a pořiďte si teplý kabát.

I když spousta lidí považuje zvířecí vzory za nevkusné, nedejte na ně. S leopardím vzorem zazáříte. Slušet budou každé postavě, nejvíce slušivé jsou ty s páskem uprostřed, které krásně zvýrazní siluetu, většinou jsou z krátkých hladkých chlupů. Majitelky dlouhých štíhlých nohou můžou vsadit i na rovně střižené huňaté kožichy, ostatním budou bohužel přidávat kila navíc.

S čím je nosit?

Pokud si jednu budete chtít pořídit, nemusíte se dívat do skříně a dlouze přemýšlet, jestli ji využijete. Stejně tak jako ke všemu se i ke kožešinovým vestám skvěle hodí džíny. Neupínejte se ale jen na ně, dobře budou vypadat k čemukoliv, co máte v šatníku, třeba i dlouhým éterickým maxi šatům nebo pouzdrové sukni.

Případně ji můžete použít ve slavnostnějších chvílích nebo na večírky, kterých bude v této době opravdu požehnaně. Kožešinové vesty využijete, ať už inklinujete k jakémukoliv stylu, budou vypadat stejně dobře na elegantně oblečené ženě nebo i k vintage laděnému oblečení.

Dobrou zprávou je to, že ani po chladných zimních dnech ji nemusíte schovávat do skříně. Hodí se stejně tak dobře k lehkým šatům v hippie stylu nebo overalu. Při nošení kožešinových vest existuje jen jedno jednoduché pravidlo: čím objemnější je vrchní díl, tím jednodušší musí být spodní.

zdroje: asos.com, polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu