Trendy party kabelky pro sezónu 2012/2013

Trendy party kabelky pro sezónu 2012/2013

14. prosince 2012, party, party kabelky, psaníčka, party psaníčka, doplňky, plesové doplňky, třpytivá psaníčka, psaníčka s prsteny, psaníčka s flitry, barevná psaníčka

Sponzorované odkazy

Pro nadcházející dny nabyté předvánočními večírky je potřeba vybrat nejen oslňující šaty, ale i k nim ladící party kabelku. Naštěstí se ale nejedná o věc, s jejímž nákupem by měl být velký problém. Obchody jsou totiž psaníček plné, a když se podíváme na trendy, které party kabelkám letos velí, zjistíme, že výběr je neuvěřitelně široký. Už dávno se totiž psaníčka neomezují na černé obdélníkové boxy zdobené sponou, ale vídáme je barevnější, pestřeji a originálněji zdobená a také v mnoha geometrických tvarech!

Cvočky

Jelikož jsou letos vidět cvočky naprosto všude, asi vás nepřekvapí, že zdobí i party kabelky. Dodávají jim drsnější vzhled a skvěle tak oživí například jednoduché černé šaty, třeba i kožené.

Třpytivé

Je jedno, jestli mají třpyt a lesk na svědomí flitry, kamínky nebo jiný blýskavý materiál, ale pokud se vaše psaníčko blyští, jedná se o trend, který k party sezóně skvěle pasuje. I tento styl party kabelek dokáže dodat originalitu jednoduchým a jednobarevným šatům. A nejenom těm!

S prsteny

Připadají vám psaníčka do ruky, případně na dlouhém řetízku, nepraktická? Značka Alexander McQueen přišla na skvělý nápad, jak se těmto problémům s party kabelkami vyhnout. Připevnila k zapínání psaníček pár prstenů, a vznikl nejen nový trend, který dnes kopírují snad všichni, ale i velmi praktická a stylová varianta.

Barevná

Psaníčka nemusí být jenom černá, případně stříbrná a zlatá. Letošními trendy barvami jsou například vínová, královská modř, nebo třeba i smaragdově zelená a všemi těmito odstíny mohou hrát i vaše party kabelky! In jsou také stále třeba slonovinová, nebo nude barva.

Geometrická

Jak už jsem psala výše, obyčejná obdélníkovitá psaníčka už jsou trochu z kurzu. Nahrazují je party kabelky čtvercového, oválného, nebo třeba i srdcového tvaru. Vypadají hravě, roztomile a jsou rozhodně originální.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu