Ten pravý čas na party kolekci Lindex 2012!

Ten pravý čas na party kolekci Lindex 2012!

20. prosince 2012, Lindex, party kolekce 2012, šaty, společenské oblečení, svetříky, legíny, kalhoty nad kotníky, plesová sezóna, Vánoce, Silvestr

Sponzorované odkazy

Uplynul další rok a už jsou tu zase Vánoce. Zajisté v práci, ve škole nebo s kamarády budete slavit nějaký ten předvánoční či povánoční večírek. Jako každá žena budete chtít na party vypadat skvěle. Zaručeně všechny okouzlíte slavnostním oblečením z letošní party kolekce Lindex 2012. Nenaleznete tu jen kousky na svátky vánoční, ale též si tu budete moci vybrat oblečení, doplňky a dokonce i boty na silvestrovskou party.

Všechno oblečení je ve většině případů dost konzervativní. Určitě vás nadchnou nádherné šaty, které využijete nejen na slavení všech prosincových svátků, ale také na plesovou sezónu, která vyvrcholí ihned po novém roce. Šaty vás osloví v klasických společenských barvách černé či bílé, ale jestliže budete chtít splynout s vánoční výzdobou, budete si moci pořídit i šaty v krásné sytě červené barvě.

Za vrchní část oděvu si budete moci v obchodech značky Lindex vybrat různé halenky a také půvabné trendy svetříky. K nim si vezměte legíny či skutečně originální kalhoty Lindex, které dosahují délky pouze nad kotníky. Tato délka se k těmto kalhotám náramně hodí a dá možnost více vyniknout vaším botám.

A právě boty jsou mnohdy hlavním hercem vašeho outfitu. Lindex dává ve své party kolekci prostor pouze botám na podpatku, které se jim dosti vydařily. Mají svůj vlastní osobitý styl.

Ke společenskému oblečení patří jednoznačně i šperky. S těmi si Lindex také vyhrál. Budou se vám dokonale hodit ke každému kousku oblečení Lindex. Všechny šperky Lindex jsou výrazné a nápadné. Společenské oblečení je většinou dost strohé a dá nápadným šperkům vyniknout.

Jako ke každé ze svých kolekcí tak i k té party, Lindex připravil několik televizních spotů. Většinou jsou dosti krátké a mají zajetou režii. Mění se pokaždé jen model, ve kterém je hlavní hrdinka oblečena.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, lodičky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu