Nepromeškejte vánoční spodní prádlo!

Nepromeškejte vánoční spodní prádlo!

22. prosince 2012, Vánoce 2012, vánoční dárky, dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, slipy, boxerky, podprsenky, kalhotky, podvazky, noční košilky, Victoria's secret, H&M, New Yorker, Intimissimi

Vánoce jsou tu už v pondělí a vy ještě nemáte pro svého partnera či partnerku dárek? Vánoční spodní prádlo bude nejen skvělým dárkem, ale může být i příjemným zpestřením štědrovečerní noci. Dámy, nikde není psáno, že spodní prádlo musíte vyloženě darovat svému protějšku. Můžete ho darovat sobě a společně v něm se pak darovat příteli. Buďte originální a něco poutavého vymyslete.

Victoria‘s secret

Skutečně nádherné spodní prádlo vyrábí legendární značka Victoria’s se­cret. V její letošní kolekci kralují andělé a jednou z pod-kolekcí je i krásná Angel fantasies, která je jako stvořená pro vánoční atmosféru. Červeným či černým spodním prádlem nemůžete nikdy nic zkazit. Victoria’s secret nabízí nejen dámské komplety společně s podvazky, ale i samostatné podprsenky a kalhotky.

New Yorker

New Yorkeru se nedá říci, že je módní značkou, která se specializuje na spodní prádlo, ale její kolekce není vůbec špatná. Podle mého názoru i tak potěší každou ženu i muže. Některé modely dámského spodního prádla jsou úchvatné a vyrovnají se střihem i prádlu Victoria’s se­cret. A ještě ke všemu se jedná o dostupnou módu, která není drahá a je lehko k sehnání. Obchody značky New Yorker máte dnes už skoro v každém větším městě.

H&M

Značka, která je na tom podobně jako New Yorker, také letos překvapila. Vůbec tu teď nebude řeč o dámské kolekci spodního prádla, ale o pánské, jejímž modelem (patronem) se stal idol ženských srdcí David Beckham. Už jen to, že pánské boxerky a slipy **H&M* předvádí takovýto muž, svědčí o tom, že bude kolekce pěkná. Asi každá žena bude chtít, aby její muž měl na sobě spodní prádlo, které předvádí David Beckham.

Intimissimi

Velice oblíbená značka spodního prádla je Intimissimi. Pro tento rok si připravila speciální vánoční kolekci, která se nese v klasické červené barvě, která je zřídkakdy doplněná bílou či černou. Kolekce obsahuje spodní prádlo, ale také sexy noční košilky. Prádlo je vkusné a vyzývavé zároveň. Je jen na vás, jakou osobou chcete v tomto prádle být.

Zdroje: www.intimissimi.com www.newyorker.de www.victoriassecret.com www.hm.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu