Gafski – luxusní lyže na pomezí uměleckého díla

Gafski – luxusní lyže na pomezí uměleckého díla

22. prosince 2012, lyže, vybavení na lyže, lyže na zakázku, luxusní lyže, lyže Gafski

Sponzorované odkazy

Jedinečné lyže s maximálním důrazem na kvalitu zpracování si získávají silnou základnu zákazníků, kteří doceňují zejména ruční zpracování a funkční stránku výrobků značky Gafski. Firma nevyrábí pouze luxusní lyže, ale také lyžařské doplňky. Pojďme se blíže seznámit se světem precizních výrobků značky Gafski.

Lyže vznikají pod rukama mistrů v malém italském městečku Lecco. V současné době patří mezi špičku na evropském trhu. Lyže vynikají bravurními technickými parametry, nejvyšší kvalitou materiálů a designem zpracování. Na celkovém výsledku daného produktu se podílí skupina, v níž nechybí ani velmi zkušení grafici a konstruktéři.

Firma vytváří jednotlivé kolekce, z nichž bych vyzdvihla kolekci Legno, která je zaměřena na luxusní designové lyže. Takové lyže jsou přímo módním doplňkem a uměleckým artefaktem zároveň. Ruční výroba zajišťuje propracování do sebemenšího detailu. Kolekce lyží Legno dokáže náš lyžařský outfit povznést do světa módního nebe. Design se může řídit našim vlastním přáním.

Velmi zdařilá je také kolekce Grandturismo s nabídkou sportovních lyží Gafski. Zpracování lyží podléhá přísným podmínkám, podle nichž jsou vyráběny závodní lyže.

Dále firma nabízí na příklad lyžařské hůlky, vázání na lyže nebo lyžařské rukavice Leki.

Zboží si můžete pohodlně objednat přes internetový obchod, ale díky českému zastoupení si dopřejte návštěvu na některé z akcí, kde si můžete veškeré zboží zdarma vyzkoušet. V této nabídce jsou zahrnuty i zkušební jízdy na lyžích Gafski. Oblíbily si je i naše známé osobnosti jako je Martin Dejdar nebo Jan Čenský.

V Praze byl také nově otevřen servis, kde nabízí odbornou montáž a seřízení vázání, ruční broušení hran lyží nebo voskování skluznic lyží za horka.

Lyže Gafski patří na evropském trhu mezi nejluxusnější lyžařské vybavení. Nenechte si ujít akce se zkušební jízdou na těchto jedinečných ručně vyráběných lyžích.

www.gafski.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu