Seznamte se! / Značka Mohito umí oslnit

Seznamte se! / Značka Mohito umí oslnit

30. prosince 2012, Mohito, kolekce, trendy, party kolekce, zimní kolekce, 2012

Sponzorované odkazy

Značka oblečení Mohito se může chlubit více než 130 obchody po celém Polsku i v zahraničí, především v oblasti střední Evropy. Tato síť prodejen se snaží zaujmout především mladé ženy ve věku 25–35 let, jež oslovuje městský chic styl. Oblečení značky Mohito je určeno pro atraktivní, kreativní a samostatné ženy, které si jsou vědomy svých výhod. Kolekce Mohito sice korespondují se současnými módními trendy, avšak zároveň se snaží být originální a bojují proti stereotypům a každodenní rutině.

Šaty této značky se skvěle hodí do práce, ale také na večer a volné chvíle po ní. Ze všech kousků však můžeme cítit ženskost, jednoduchou eleganci a styl.

Kolekce Chic Night Out

Stejně jako snad všechny ostatní značky oblečení má i Mohito svou party kolekci pro letošní oslavy Silvestra a nového roku. Sestává z barev typických pro toto období, tedy černé, béžové, zlaté, stříbrné a světlounce růžové. Nepřekvapí ani množství zdobení, které můžeme na jednotlivých kouscích oblečení a doplňků najít, neboť flitry, kamínky, cvočky a řetízky jsou v party kolekcích téměř nutností. Milovníci nejnovějších trendů si zřejmě nenechají ujít peplum šaty, lodičky se zlatou špičkou či stříbrný náhrdelník ve tvaru límečku. Pro romantické duše si návrháři nachystali topy zdobené krajkami, pro drsnější dámy zase psaníčko poseté cvočky. V party kolekci Chic Night Out si na své přijde zkrátka každá z nás!

Pokud vás po tomto malém představení značka Mohito zaujala, možná se ptáte, kde se její obchody nacházejí u nás v České republice. Zatím si mladistvé a chic oblečení Mohito můžete pořídit pouze v Ostravě a Opavě. Nezbývá tedy než doufat, že se brzy dočkáme i dalších obchodů.

Jestli milujete módu a styl a chcete, aby z vašeho oblečení, a tím pádem i z vás, sálala energie, je pro vás oblečení značky Mohito bezpochyby to pravé!

Zdroje: www.mohito.com, www.lpp.com.pl

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu