Dámská kolekce Next – zima 2012/2013

Dámská kolekce Next – zima 2012/2013

2. ledna 2013, Next, oblečení Next, dámská móda Next

Sponzorované odkazy

Značka Next nabízí oblečení a doplňky pro každou příležitost. Vyznačuje se dobrou kvalitou, praktičností využití a hezkým designem. V obchodech Next nakoupíme pro celou rodinu, jelikož značka zahrnuje dětskou, dámskou i pánskou linii. Tentokrát se zaměříme na dámskou módu pro letošní zimu.

Zimní kolekce Next pro ženy

Next nabízí dámské oblečení v několika speciálních kolekcích. The Smart Collection zahrnuje kousky, které spadají do okruhu byznys módy. The Casnal Wardrobe zase poslouží pro běžné nošení na každý den. The Jeans Collection nezahrnuje nic jiného, nežli dámské džíny a Branded Collection prezentuje okouzlující designovou (značkovou) módu. Next nezapomíná ani na sportovně založené ženy a přichází pravidelně s The Sports Collection. Speciální kolekce se věnují také obuvi a doplňkům.

Doporučuji se v zimní kolekci poohlédnout po kouscích s grafickými motivy. Zajímavě vypadají saka s černými pruhy, dobře oživí jakýkoliv černý outfit. Vyzkoušet ale můžete i kombinaci s výrazným oblečením. Tím mohou být na příklad růžové šaty.

Velké oblibě se těší opět košile a také halenky. I ty najdete v zimní kolekci značky Next. Dobře zvolená halenka se v šatníku nikdy neztratí, navíc ji variabilně můžeme nosit k sukním i kalhotám.

V zimě se ale potřebujeme trošku zahřát. Nejčastěji sháněným produktem jsou v tomto období zajisté svetříky. Vybírám jeden delšího střihu a jeden výrazné barvy. V zimní kolekci Next je k dostání mnoho barev i odlišných střihů dámských svetrů.

Článek zakončíme půvabnými dámskými kabátky Next. Jeden ve výrazně žluté barvě a kratší délce – barev se letos rozhodně nebojte, je na ně ten nejlepší čas. A druhý kabát v délce delší s velmi zajímavým vzorem a šikmým zapínáním. Asymetrie je dalším z trendů, který přetrvává do další sezóny.

Dámské oblečení Next je plné elegance i oblečení pro každodenní nošení. Modely jsou vytvářeny od zcela jednoduchých (basic) kousků až po designové skvosty.

Zdroj: www.nextdirect.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu