Victoria's Secret plavky 2013

Victoria's Secret plavky 2013

5. ledna 2013, Victoria's Secret, Victoria's Secret plavky, Victoria's Secret plavky 2013, plavky léto 2013, dámské plavky, bikiny, sexy plavky

Sponzorované odkazy

Značku Victoria's Secret znají snad všechny ženy na světě a krásná těla sexy andílků této značky zase nedají spát mnoha mužům. Každoročně pak značka pořádá obrovskou módní show, na které představuje úžasné spodní prádlo a na kterou čeká celá svět. Druhým nejočekávanějším momentem pro fanoušky této značky je pak nová kolekce plavek Victoria's Secret, která vždy určí trendy v této oblasti pro nacházející letní sezonu. Tento okamžik nastává každý rok na začátku ledna a letos tomu tak bylo právě před pár dny. Pojďme se tedy teď společně podívat na žhavé kousky z plavkové kolekce Victoria's Se­cret, a tudíž i na trendy pro plavky 2013.

Jak jistě víte, Victoria's Secret rozděluje své plavky do několika kolekcí podle stylu. V tomto článku se zaměříme na linie Very Sexy a Beach Sexy, které přinášejí opravdu nádherné kusy bikin.

Beach Sexy

Beach Sexy je plná rozverných a hravých bikin, které však, jak už v názvu stojí, nepostrádají nic na atraktivnosti a přilákají obdivné pohledy jak můžů, tak i žen. Kolekci dominují barvy, jako je tyrkysová, sytě růžová, žlutá, pastelově zelená apod. Zvláště hravě pak působí bikiny s bandeau podprsenkou a cheeky kalhotkami ve vícebarevném pruhovaném provedení. Nechybí samozřejmě ani klasické trojúhelníkové či push-up podprsenky.

Very Sexy

Very Sexy kolekce plavek pro rok 2013 je zase o něco více sexy než ta předešlá. Plavky zdobí barevné kamínky, pajetky a jiné drobnůstky, které je dělají jedinečnými a originálními. Kalhotky jsou zase více vykrojené, v brazilském stylu či s různými sponami, které přitahují pohledy. Mezi barvami dominují jako vždy černá, bílá, zlatá či růžová. Nechybí letos ani velice in malinová či zvířecí vzory. Novinkou jsou pak naopak plavky v něžných pastelových odstínech, jako je nebesky modrá.

Samozřejmostí u VS je u většiny modelů i možnost mix match, to znamená, že si můžete plavky nakombinovat, jak chcete.

Tak, už se těšíte na léto?

Zdroj: www.victoriassecret.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu