Stále in boty s kožichem

Stále in boty s kožichem

10. ledna 2013, obuv, boty, boty s kožešinou, boty s kožichem, kožešina, Tamaris, CCC, Deichmann, kozačky, kotníkové boty

Sponzorované odkazy

Lednové a únorové dny jsou často ovládány mrazem a je potřeba se na ně dobře připravit. Základem je nejen pořádný kabát či bunda, čepice a rukavice, ale samozřejmě také boty. A to takové, které udrží naše nohy v teple co možná nejdéle. Skvělou volbou, která je nejen hřejivá, ale i stylová, jsou boty s kožichem. Kožešina je letos trendem číslo jedna a botám sluší skvěle. Může vaše kozačky jen lemovat, nebo je zdobit úplně celé. Variant je spousta, pojďme se na ně podívat!

Deichmann

Mnoho krásných kozaček s kožešinou naleznete v obchodech Deichmann. Kožešina se zde objevuje v hojné míře a v kombinaci s přezkami a provázky vytváří opravdu originální a trendy kousky. Roztomile vypadají i bambulky z kožešiny. Barvy nejsou nijak překvapující, boty jsou většinou černé, šedé, béžové a hnědé. Dobrou zprávou pro ty dámy, které neholdují podpatkům je, že většina kozaček s kožešinou značky Deichmann je buď úplně bez podpatku, nebo na menším klínku.

CCC

Do kožešiny se zamilovala i značka CCC. Ve své kolekci ji však používala mnohem střídměji než Deichmann, někdy v téměř nepatrných detailech, ale o to jednodušeji a vkusněji. CCC také kožešinou nezdobilo vysoké kozačky, ale boty kotníčkové, které i v zimě preferuje mnoho žen. Co se týče barev, ani zde se nedočkáme velkého překvapení a odstíny hnědé, béžové a černé jsou i zde na prvním místě.

Tamaris

Pro zastánce ležérnějšího a sportovnějšího stylu doporučuji návštěvu obchodů Tamaris. I zde najdete boty s kožešinou, ale ne na elegantních podpatkových kozačkách, jako spíše na buffách, nebo kotníčkových botách. Ani zde ale botky s kožešinou neztrácejí styl a v kombinaci například s parkou budou vypadat skvěle!

Nošení bot s kožešinou není žádnou složitou záležitostí. Stačí jen mít na vědomí fakt, že pokud je obujete, a platí pro především pro ty boty, kde se kožešinka objevuje ve větší míře, raději k nim neoblékejte kožich. Nechte boty s kožešinou vyniknout!

Zdroje: www.ccc.eu, www.deichmann.com, www.tamaris.de, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu