Trendy pánské kabáty

Trendy pánské kabáty

14. ledna 2013, kabýty, zimní kabát, trenčkot na zimu, trenčkot, kabát na zip, kabát na knoflíčky

Sponzorované odkazy

Kabáty jsou čím dál víc oblíbenější, a to nejen u žen ale i u mužů. Téměř každý vlastní klasickou bundu, kterou nosíme běžně každý den do práce nebo ve volném času, a kabát, který využijeme většinou při formálnějších událostech. Na podzim místo kabátů nosíme trenčkot, jenže v tom bychom v zimě zmrzli, a tak tady máme naštěstí jeho zimní alternativu a velký výběr z kabátů. Jaké jsou aktuální trendy u pánských kabátů a které se tuhle sezónu nosí? Čtěte dál.

.<>

Celý rok byly trendem oversized a maxi velikosti. Ačkoli ženy nosí tuhle zimu převážně oversized kabáty, u mužů je tomu jinak. Zde je provedení „maxi“ spíš v délce ale ne doslova. Kabáty do pasu se momentálně příliš nenosí a kdo sleduje trendy, tak jistě ví, že kabáty v délce ke kolenům jsou ty pravé. Předvedli je ve svých kolekcích všechny módní giganty, které udávají aktuální trendy. Vyvarujte se však kabátů s délkou až na zem, nejsme ve středověku a ani v Matrixu, tyhle se opravdu nenosí.

Kabáty v délce ke kolenům můžete většinou koupit buď v provedení se zapínám na zip se stojáčkem nebo klasické dvouřadé zapínání na knoflíčky s limcem – inspirováno vojenskou uniformou. V obou případech doporučujeme outfit doplnit šálou, zvlášť u kabátů na knoflíčky, neboť krk je tak odhalený a jistě by nikdo z vás netoužil nastydnout a ležet s chřipkou v posteli. Některé modely kabátů bývají doplněny o jemnou ovčí vlnu na límci – ta pěkně hřeje a můžete se tak do ní hezky zachumlat. Na podzim se hodně nosila hnědá a všechny její odstíny. V zimě však dejte přednost tmavým odstínům jako je černá, šedá nebo tmavě modrá. Celkový outfit dolaďte kalhotama nebo džínama užšího střihu (široký střih je zde opravdu nevkusný), můžete využít trendů a obléci některý ze svetrů či kardiganů s potiskem a určitě nezapomeňte na šálu, která vám bude barevně ladit s kabátem. Teď už vám zima nebude.

Zdroje: www.zara.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu