Valentýnská kolekce šperků Pandora

Valentýnská kolekce šperků Pandora

17. ledna 2013, Pandora, Valentýn, šperky, dárky, náušnice, přívěsky, prstýnky

Sponzorované odkazy

Po Vánocích je další a pro mnohé z nás velmi důležitou událostí den svatého Valentýna. Je to čas, kdy si lidé chtějí vyznat lásku a ukázat tomu druhému, co pro ně znamená. Vyjádřit lásku lze nejenom slovy, ačkoliv je to nejspíš nejlepší způsob, ale i prostřednictvím dárku. Snad každou ženu dar z lásky potěší, a pokud tápete, jaký by jí udělal radost, vsaďte na šperk. Valentýnskou kolekci šperků nedávno představila i dánská firma PANDORA a rozhodně stojí minimálně za podívání!

Nečekejte žádný přeplácaný kýč, šperky PANDORA vsází na jednoduchý, ale propracovaný design a kvalitní materiály. Sice je valentýnská kolekce plná srdcí, ale ta vynikají elegancí a jemnými barvami. V nabídce jsou šperky jak zlaté, tak i stříbrné a vybrat si můžete i z množství barevných kamínků, jimiž jsou přívěsky či prstýnky zdobeny. Kamínky zasazené do šperků PANDORA jsou mimochodem ukázkou precizní ruční práce.

Srdcové přívěsky

Romantickou volbou dárku může být například přívěsek ve tvaru srdce. Firma PANDORA je nabízí ve třech barevných variantách – vášnivě rudé, panensky čiré a smyslné černé. Kromě nich se ale v kolekci objevil i jeden velmi luxusní kousek, kterým je srdcový přívěsek stvořený ze čtrnáctikarátového zlata a posetý je deseti diamanty.

Srdcové náušnice

Pro zastánce decentnosti a jednoduché elegance nabízí PANDORA drobné náušnice, jak jinak než se dvěma jemnými srdíčky, které se hodí ke každé ženě.

Srdcový set

Stejně jako k sobě patří muž a žena, tak jsou pro sebe stvořeny i jednotlivé komponenty srdcového setu, jež firma PANDORA také zařadila do valentýnské kolekce. Náušnice, prstýnek a přívěsek ze sterlingového stříbra jsou také zdobeny symbolem lásky a dohromady tvoří opravdový skvost.

Valentýnská kolekce značky PANDORA však nabízí mnohem víc – najdete tu i přívěsek s hrdličkami, také jedním ze symbolů nesmrtelné lásky, nebo neobvyklé srdce z černého onyxu, jež může symbolizovat jedinečnost vaší lásky.

Zdroje: www.pandora.net, Ogilvy Public Relations

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu