V nadkolenkách vám zima nebude!

V nadkolenkách vám zima nebude!

24. ledna 2013, nadkolenky, punčochy nad kolena, punčochy, ponožky

Sponzorované odkazy

V dřívějších letech byly nadkolenky populární. Nosívaly je naše mámy do školy a byly jakousi součástí školního oblečení. Jakoby k sobě nadkolenky a aktovka patřily. Dnes jsou opět velkým trendem, ovšem tentokrát ne u školaček, nýbrž u dospělých žen. Vhodné jsou obzvláště v chladných dnech, kdy vám nadkolenky krásně zahřejí nohy. Samozřejmě je nenoste pouze na holou kůži, to byste v tomhle počasí mrzla. Nadkolenky noste na punčocháče a uvidíte, že vám bude teploučko. Vrstvení totiž zahřívá mnohem víc, než kdybyste si na sebe oblékla jedny tlusté kamaše. Jestliže vám nadkolenky při chůzi zklouzávají, můžete je připnout klasickýma podvazkama. Budete sexy a nemusíte si dělat hlavu s neustálým popotahováním nadkolenek zpět nahoru.

S ČÍM NOSIT?

Nadkolenky můžete obléci k čemukoliv. Nosí se k šortkám (nejlépe s vysokým pasem) – a to jak k džínovým tak ke klasickým. Je to asi nejpohodlnější varianta nošení těchto krásných punčoch. Dalším způsobem, jak nosit nadkolenky, jsou sukně a šaty. To jistě ocení muži, kterým se tato móda velmi zamlouvá. Na barvě v postatě nezáleží, je jen na vás, jak svůj outfit barevně sladíte. Není pravidlem, že byste musela mít červené šaty a červené nadkolenky. Ba naopak. Zde bude dokonce lépe vypadat kontrast – například červené šaty a tmavě modré nadkolenky, apod. Pozor si však dejte na vzory, jestliže budete oblékat nadkolenky se vzorem, zde už buďte opatrná, aby celkový dojem z vašeho outfitu nebyl příliš extravagantní (pokud to není účelem). Zkrátka – jednobarevností nic nepokazíte a bude se vám lépe kombinovat.

A jaké si obout boty? Nejlépe na podpatku. Zda to budou kozačky, kotníková obuv či lodičky – to už je na vás. Boty na podpatku spolu s nadkolenkama vám nádherně opticky prodlouží nohy. Avšak nebojte se ani nízké obuvi bez podpatku. Obout můžete zkrátka cokoliv – klidně i tenisky.

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu