V huňatých šálách vám zima nehrozí

V huňatých šálách vám zima nehrozí

21. ledna 2013, šály, kruhové šály, kožešinové límce, dámské zimní doplňky, vlněné šály

Sponzorované odkazy

Určitě i vy máte někdy v zimě, obzvlášť v minusových teplotách, touhu zapomenout na to, vypadat upraveně, ale především zabalit se do všeho, v čem vám bude teplo. Pochopitelně. Váš oblíbený zimní kabát vás většinou bez teplých doplňků nechá na holičkách, šála, rukavice a čepice jsou tedy nezbytnostmi. Pokud zrovna netoužíte strávit doma v posteli s teplým šátkem na krku několik dní, je lepší pořídit si ten nejhuňatější šál, na jaký můžete narazit. Klidně i ten, ze kterého vám bude vyčuhovat jen obličej.

Kruhové šály

Mezi nejpraktičtější zimní doplňky patří kruhové šály. Pokud vás, stejně jako mě, pořád obtěžují padající konce šálů, které musíte zastrkávat, jsou to pravé i pro vás. Existuje sice několik způsobů, jak si je zavázat, každý ale nedá zimě šanci.

Pokud máte ráda elegantní oblečení a obvykle se před zimou chráníte jen pašmínou, určitě se najde nějaká šála i pro vás. Co takhle univerzální velbloudí, která sluší všem? Pokud si zvolíte šálu z vhodného materiálu, který nepouští chlupy, máte vyhráno. Nebo zkuste tu z kožešiny.

Šály z kožešiny

Kožíšky nebo kožešinové vesty jsou nejen trendy a možná jste už majitelkou jednoho, či druhého, co takhle kožešinová šála? Dobře, není to sice šála, jakou ji známě, ale funkci plní stejnou. Pro maximálně zimomřivé osoby je určitě tou pravou volbou. Vypadá stylově a spolehlivě přebije každou vlněnou nebo látkovou. Ke kožíšku ale nebude to pravé ořechové, kabát ji snese daleko lépe.

Pokud máte jen jeden kabát, ale zdá se vám příliš okoukaný, nemusíte si hned kupovat další. Pořiďte si spíše kožešinový límec, který ho hezky oživí. Navíc vás i zahřeje. Co víc si přát?

Vlněné šály

O klasických vlněných šálách mluví zlé jazyky jako o vhodných pouze pro školačky. Samozřejmě to pravda není. Hodí se spíše v uvolněnějšímu oblečení, jako jsou parky nebo oversized bundy, skvěle ale budou vypadat i s kabátem. Výhodou takových typů šál je především to, že jsou variabilní a mohou se uvázat na desítky způsobů. Pokud nechcete splývat s okolím, které většinou sází na klasické možnosti, zapátrejte na youtube.com a určitě najdete něco vhodného zrovna pro vás.

zdroj: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu