Ušaté čepice zahřejí a navíc jsou trendy

Ušaté čepice zahřejí a navíc jsou trendy

22. ledna 2013, ušaté čepice, čepice s ušima, miliondolar.com, beranice

Sponzorované odkazy

Stop pálícím ušním lalůčkům v mrazivém počasí! Nepochybuju o tom, že necítit v zimě jakoukoliv část svého těla není zrovna nejpříjemnější pocit. Existuje ale jedna vychytávka – čepice s ušima.

Pokud se řekne ušanka, každý si pravděpodobně vybaví ruskou kožešinovou čepici se šňůrkou na konci, která se libovolně dala uvázat na vrcholu čepice. Navíc dost huňatou, aby dokázala krýt uši, tváře i bradu. Své kouzlo neztratila dodnes.

Mimochodem, módní diktát velí nezvedávat si uši čepice. Není to příliš hezké a navíc ani funkční. Jestli se na celokožešinovou beranici necítíte, zvuste třeba jen tu, která má kožešinu vespod, zatímco zvrchu je z jiného materiálu.

Každopádně, jestli se kožešinovou čepicí necháte okouzlit a nejméně jednu si pořídíte, budete trendy, v teple a zdravá. Podle lékařů uniká lidem hlavou spoustu tepla, což může vyvolávat nemoci, které se vám díky tomu vyhnou velkým obloukem. Pořádná beranice je proto výhra!

Milion dolar

Kam na ně? Určitě se koukněte stránky miliondolar.com. Naleznete tam největší koncentraci rozmanitých ušatých čepic, které jinde jen tak nepotkáte. Podle vlastních slov autorek, čepice z tohoto webu nenásledují módní trendy, ocení je hlavně lidé, kteří mají vlastní unikátní styl. Každý si tam najde tu svou, vychytávkou jsou třeba čepice, s tak dlouhýma „ušima“, které můžete použít i jako šálu. Jde navíc o českou značku, takže s opravdovou kvalitou můžete počítat. Každá stojí kolem 800 Kč, pokud se vám tedy líbí, neváhejte. Prodávají se v ženské, mužské i dětské variantě.

Skvělou možností je také to, že si svoji čepici může sami navrhnout. Barva, vzor, materiál, tvar…to vše je jen na vás.

Koupit si je můžete jak z pohodlí domova přes e-shop, tak v kamenném obchodě. Ty můžete najít v Praze, Zlíně a také v New Yorku, přesné adresy najdete na stránkách.

zdroje: miliondolar.com, asos.com, polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu