Nechte se inspirovat! - Dárky na Valentýna

Nechte se inspirovat! - Dárky na Valentýna

1. února 2013, Valentýn, dárek pro ni, dárek pro něj, šperky, spodní prádlo, dámské parfémy, pánské parfémy

Sponzorované odkazy

14. únor je svátkem všech zamilovaných. Nejde tu jen o manžele, dlouhodobé partnery, ale také o ty, kteří svoji lásku k tomu druhému ještě nepřiznali. Svatý Valentýn je magickým dnem, lidé by si měli dodat energii a vyslovit se. K tomuto všemu patří také krásné dárky, které si mezi sebou partneři vyměňují. Buďto u společné večeře doma či v restauraci, na vyjížďce autem či na nějakém jiném jim příjemném místě. Pro mnohé z nás je ale vybírání správného dárku pro svého milého či milou noční můrou. Neustále se trápíme otázkami, jestli se dárek bude líbit, jestli správně padne nebo jestli bude jeho hodnota přímo-úměrná hodnotě dárku, který dostaneme od protějšku my. Ale nebojte! Možná některé z následujících dárků budou právě pro vaši lásku těmi pravými.

Možná je pro někoho tento dárek už trochu otřepaný, ale mě připadá, že stále funguje. Je tu řeč o spodním prádle a to jak dámském, tak i pánském. Tento dárek udělá každému radost a není ho nikdy dost. Je velikou výhodou, že v případě spodního prádla vybíráte dárek pro svůj protějšek podle toho, jak se líbí vám. Je přeci nejdůležitější, aby jste se cítili ve spodním prádle přitažlivý pro svého partnera či partnerku a ne pro sebe. Krásné kolekce mají u nás dostupné značky jako H&M či New Yorker. Značka H&M letošní zimu představila kolekci pánského prádla jejímž modelem se stal David Beckham. Ruku v ruce jdou se spodním prádlem i roztomilá pyžámka, která jsou také velice funkčním darem.

Tak jako spodní prádlo vždycky zabírá i okouzlující parfém. Podle mě udělá stejnou radost ženě i muži. I při vybírání parfému je to především na vás. Zajděte si do parfumerie a přičichněte si, jaká vůně je vám příjemná. Mám pro vás několik typů, které se na Valentýna vyloženě hodí. Například relativně nová dámská vůně od Dieselu Loverdose, jejíž flakón je navržený tak, aby připomínal srdce. S vybíráním parfému pro pány je to trochu snadnější. Muži nepotřebují flakónek ve tvaru srdce a nedožadují se toho, aby ve jméně parfému byly slova jako láska či srdce. Doporučit proto můžu například parfém od Armaniho Code Sport.

Nikoho neurazí ani krásný šperk. V tuto chvíli před svátkem zamilovaných by jste měli naleznout ve zlatnictvích a prodejnách bižuterie speciální nabídky Valentýnských šperků. Náramky, řetízky, náušnice či prstýnky s iniciály nebo ve tvaru srdce půjdou nyní určitě na odbyt.

A pak je tu spousta jiných dárků, které nějakým způsobem vyjadřují lásku k tomu druhému. Je celkem jedno, o který dárek se jedná, jestli je to obal na mobil, ponožky, peněženka, boty, tričko či přívěšek na klíče. Dárek by vám měl ještě za rok připomínat, že jste ho dostali k Valentýnovi a také od koho. A proto by v něm měla být vidět láska – srdíčka, červená barva, roztomilé obrázky,…Půjde vám z toho hlava kolem.

Zdroje: www.polyvorem.com www.hm.com www.parfemy.cz Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně, šperky a hodinky a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu