Miranda Kerr pro Mango 2013

Miranda Kerr pro Mango 2013

11. února 2013, mango 2013, Miranda Kerr, nová kolekce Mango, nová kolekce

Sponzorované odkazy

Postupně se objevují jarní kolekce všech našich oblíbených módních značek. I španělská značka Mango představuje svou jarní kolekci oblečení a spolu s ním i jeho novou tvář – topmodelku Mirandu Kerr. Pokud si vzpomínáte, tak loni byla tváří značky krásná Kate Moss, která nám stále ukazuje a potvrzuje, že patří mezi špičku. Letos tady máme neméně slavnou Mirandu. Co na novou kolekci říkáte?

KDO JE MIRANDA KERR

Mirandu Kerr spousta z nás zná jako andílka z dílny Victoria’s Secret. Momentálně je velmi slavnou topmodelkou, která se řadí mezi nejlépe placené a obsazované modelky světa. Díky bulváru jistě víte (nebo by vás mohlo zajímat), že jejím manželem je představitel slavného Legolase – Orlando Bloom. Mají spolu syna Flynna a na veřejnosti jsou viděni jako velmi šťastný pár. Miranda Kerr je australského původu a svou kariéru modelky odstartovala již ve svých třinácti letech. Její kariéra začla stoupat strmě vzhůru a dnes se objevuje v těch nejlepších kampaních světových módních gigantů.

MANGO COLLECTION 2013

Nová kolekce španělského Manga je pro následující rok v hodně klasických a tolik nesmrtelných barvách jako je černá a bílá. Doplněny jsou o modrou a červenou, tedy další ze škál základních barev. Nová kolekce je prudce elegantní. Ovšem každá z vás si zde najde své – těšit se můžete i na ležérní outfity doplněné džínovinou a lehkými svetříky. Dále se zde objevují široké nohavice u kalhot, které momentálně slaví svůj comeback. Milovnice minimalismu jistě ocení praktické kabelky větších rozměrů a retro proužky, které dodají outfitu šmrnc. Mango zná hodně žen jako propagátora perfektně padnoucích sáček – ani tato kolekce se bez nich neobejde. Nosit je můžete formálně, například do práce, nebo ležérně k džínám. Pro odvážné jsou tady upnuté crop topy, které působí sexy, perfektně se doplňují s vysokým pasem, protože móda se opět navrací k devadesátkám.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu