V metalických odlescích na jaře zazáříte!

V metalických odlescích na jaře zazáříte!

15. února 2013, metalické odlesky, metalické barvy, třpytivé barvy, metalíza, trendy 2013, jaro 2013, barvy, barvy jaro 2013

Sponzorované odkazy

Jaro se nezadržitelně blíží. Po loňských jarních rozkvetlých kolekcích plných jemných pastelových odstínů jsou na řadě metalické odlesky. Ty nás s vylézajícím sluníčkem začnou oslepovat a budou se třpytit jako diamanty. Tento trend bude zářit všemi kombinacemi barevné palety. Stačí si vybrat svou oblíbenou barvu a jaro může začít!

METALICKÉ TRENDY

Na materiálu zde nezáleží, je jen na vás, který si vyberete. Vede především hladký materiál z viskózy, ale vybírat můžete například mezi bavlnou, flitrovaným topem nebo kůží. Bunda, tzv. křivák, vypadá v metalických odlescích obzvláště skvěle. I milovnice černé a tmavých odstínů si příjdou na své – metalická šedá, tmavě modrá nebo smaragdová jsou horkými favority sezóny. Proti tomu stojí barvy rozkvetlých jarních zahrad – tedy pastelové odstíny v metalických odlescích. Do svého must have seznamu si rozhodně zařaďte zlatou, stříbrnou a bronzovou – tyto barvy se neustále vracejí akorát v nových kabátech. Ani zde nejsou v ústraní, ba naopak.

JAK NOSIT

Metalické odstíny se tuto sezónu často kombinují s klasickou černou a bílou barvou. Dále bílou můžete nahradit krémovou a jinými pudrovými odstíny, černou zas můžete nahradit šedou nebo tmavě modrou. Abyste nevypadala jako chodící baňka a neoslepovala lidi na ulici, volte raději jen jeden kus oblečení v metalických barvách (např.metalickou sukni a bílou halenku, atd.). Obléct se celá do metalízy je jen pro odvážné a pro módně znalé. Výjimku tvoří šaty v temných barvách, zde si to můžete dovolit. V opačných případech by to mohlo být módním peklem. Skvěle vypadají lodičky v metalických odstínech. Nosí se především lodičky do špičky a sandálky na podpatku v minimalistickém provedení – tzn. klasické páskové (pásek kolem kotníku a jeden pásek přes nárt). Pohodlnější variantou jsou metalické balerínky. Vypadají úžasně k úzkým džínám nebo legínám. Z doplňků určují tempo tohoto trendu především výrazné náramky a retro brýle.

Zdroj: www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu