David Beckham Bodywear pro H&M jaro 2013

David Beckham Bodywear pro H&M jaro 2013

16. února 2013, David Beckham, David Beckham Bodywear, David Beckham pro H&M, Guy Ritchie, spodní prádlo, pánské spodní prádlo, boxerky, slipy

O spolupráci Davida Beckhama a módního řetězce H&M, která se stala velmi úspěšnou a populární, jste již určitě slyšeli. Spojení oblíbené švédské značky a fotbalové ikony se ukázalo jako velmi dobrý tah, a tak se na pultech objevuje nová kolekce David Beckham Bodywear pro jaro 2013. Dnes se podíváme nejen na kolekci samotnou, ale i na její reklamní kampaň. Ta je totiž nejen skvělou a zábavnou podívanou, ale i na její výrobě se podílela další velká hvězda.

Ačkoliv už samotné jméno David Beckham dává své kolekci dostatečnou reklamu, značka H&M vsadila při její propagaci ještě na jednu velmi slavnou osobnost. Reklamní kampaň dostal na starost úspěšný a renomovaný režisér Guy Ritchie, a pod jeho vedením tak vzniklo téměř minutu a půl dlouhé video znázorňující Davida Beckhama jako hrdinu. Postupně zde oblíbený fotbalista odhazuje, respektive přichází o kousky oblečení, až ho ke konci reklamy můžeme vidět pouze v boxerkách. Do půl těla svlečeného Davida a jeho potetované tělo si pak vyfotí autobus turistek a video je u konce.

A co najdeme v samotné kolekci? Opět se můžete těšit na spodní prádlo, které splňuje všechny základní požadavky, jaké na tento druh oblečení klademe, tedy aby bylo kvalitní, pohodlné a stylové. V převážné míře jsou kousky z kolekce David Beckham Bodywear jaro 2013 vytvořeny z organické bavlny, která zajišťuje opravdový komfort při jejich nošení. Barvy byly voleny spíše neutrální, tedy bílá, khaki, šedá a černá, což mnoha mužům vyhovuje. V hojné míře se zde objevuje i tmavě modrá a možná v souvislosti se svátkem svatého Valentýna je pár kousků zabarvenou i do červena. A jaké kousky nám tedy kolekce David Beckham Bodywear nabízí? Především je plná boxerek a slipů v různých provedeních, například zdobené knoflíčky či barevným pruhem, a dále také tílko a tričko s dlouhým rukávem.

Zdroje: www.hm.com, www.youtube.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu