Party a plesové střevíčky pro tuto sezónu

Party a plesové střevíčky pro tuto sezónu

18. února 2013, party boty, plesové boty, lodičky, střevíce

Sponzorované odkazy

Hned několikrát v roce se najdou příležitosti, kdy si s obyčejným oblečením, které běžně nosíte, moc nevystačíte. Zvláště v tomto období, kdy se pořádají plesy každý týden. Vždycky to chce něco extra, co váš outfit povýší na jinou úroveň, třeba šaty, které se na denní nošení moc nehodí. Co třeba investovat do nových bot, které jsou na párty přímo stvořené?

Pokud si říkáte, že stejně budete mít na plese dlouhé šaty a vaše boty nikdo neuvidí, zadržte. Proč si neudělat radost se vším všudy? Je to nejlepší investice do budoucna, na rozdíl od oblečení se vám určitě nemůže stát, že vám bota nebude sedět, když trošku přiberete nebo příliš zhubnete.

Umí si někdo představit pořádný party outfit bez třpytek nebo flitrů?

Z pohledu praktičnosti si topů s flitry v původním stavu moc neužijete, protože mají jednu nepříjemnou vlastnost, a to opadávání kousků barev z jejich povrchu. Co ale takhle pořídit si je na botech? Mít jedny blýskající je přímo povinnost. Navíc vaše oblečení příjemně oživí, pokud nejste zvyklá nosit barvy a máte ráda černou, skvěle ji doplní.

Metalické barvy mají na párty zelenou! Kdy jindy se více hodí zlatá nebo stříbrná?

Určitě jste si všimla popularity bot, které mají trošku delší ozdobné ostny na patě. Vyrábí je spousta značek, uveďme třeba Jeffrey Cambel. Na běžné denní nošení nejsou příliš vhodné, na party s nimi ale zazáříte. Pokud se na ně ale zrovna necítíte, zkusit můžete jemné decentní kovové aplikace.

I když to vypadá složitě, nemusíte utrácet velké částky za pořízení takových to lodiček. Podstatně levněji si je můžete vytvořit doma, vůbec to není těžké, tak jak to vypadá. Zabrouzdejte trošku na youtube.com a během 15 minut uvidíte, jak na to. Potřebovat k tomu ale budete vrtačku, takže pokud nejste přímo kutilka, poproste někoho fundovanějšího. Pro inspiraci jsem přidala tyto návody, vybrat si ale můžete podle svého gusta ze spousty dalších.

Další možností jsou nádherné boty s „cuff“ okolo kotníku, které budou skvěle vypadat k vašemu chic oblečení.

Na party a slavností akce se obecně hodí boty, které jsou nečím zvláštní, třeba zajímavě řešeným podpatkem nebo střihem. Pokud máte ráda jednodušší oblečení, jsou to pravé pro vás, skvěle ho oživí.

V jendoduchosti je krása! Jemné řemínkové střevíčky nikdy nevyjdou z módy, oceníte je hlavně na plesech. Jsou lehké, takže je na plese při tanci ani neucítíte.

zdroje: asos.com, youtube.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu