Jaké se budou letos nosit? - Dámské kalhoty jaro 2013

Jaké se budou letos nosit? - Dámské kalhoty jaro 2013

21. února 2013, jaro 2013, dámské kalhoty, extra slim, úzké kalhoty, roury kalhoty, boyfriend styl, chlapecký styl, pastelové barvy, barevné kalhoty, květované kalhoty, trendy jaro 2013

Sponzorované odkazy

Chcete být stále šik? Jít ruku v ruce s aktuálními módními trendy? Je tedy na čase zpozornět, jestliže nechcete ztratit přehled. Každá sezóna každého roku má své módní favority, které uvede na trh. Právě teď bude řeč o dámských kalhotách na jaro 2013. Určitě víte, že existuje mnoho střihů, materiálů a motivů. Je zapotřebí na ně brát ohled. Tady jsou:

Extra úzké – extra slim

Byly, jsou a podle mého názory stále ještě dlouho budou v kurzu! Roury, slimky či jinak nazývané extra úzké kalhoty mají mnoho oblíbenkyň. Hodí se spíše pro útlejší ženy a dívky, ale jinak jsou velmi funkční. Vyniknou na vás, ať už si vezmete jakékoli boty, top či bundu.

Zlatá střední cesta

Trendy poslední dobou volily hlavně velmi nízký pas u kalhot, takzvané bokovky jsou hitem už celé desetiletí. Nicméně pokud se na „bokovky“ necítíte, letošní trend hraje pro vás. Medium rise neboli zkráceně mid-rise jsou kalhoty a džíny s pasem trochu vyšším než bokovky ale ne zas úplně do pasu.

Pastelově barevné

Na jaře všechno rozkvétá a probarvuje se. Dámské kalhoty nemohou zůstat tedy pozadu. Žluté, oranžové, růžové, zelené, modré. Z těch barev se vám bude točit hlava. Je ovšem těžké správně zkombinovat pastelové kalhoty s ostatním oblečením a módními doplňky. S barvami to nepřežeňte a buďte umírnění.

Boyfriend style

Dámské kalhoty ala pánské kalhoty. Zní to poněkud divně, ale když už nám páni vzali i růžovou barvu, tak proč bychom nemohly my dámy nosit kalhoty podobné těm jejich. Boyfriend kalhoty jsou ležérní, spíše širší, mají spoustu kapes a džíny mohou být z větší části otrhané. Vezměte tenisky, sexy kšiltovku a vyrazte v boyfriend kalhotách do ulic.

Květované

Jestliže se nespokojíte s pastelovými dámskými kalhotami, můžete si na letošní jaro pořídit rovnou celé květované. Když si v nich pak vyrazíte počátkem jara do přírody, možná nebudete moci rozeznat originál od napodobeniny. K takovýmto kalhotám volte jednobarevné trička a svršky.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu