Louis Vuitton kolekce jaro/léto 2013

Louis Vuitton kolekce jaro/léto 2013

19. února 2013, Louis Vuitton, Marc Jacobs, jaro 2013, léto 2013, jaro/léto 2013, kolekce, dámská kolekce, dámské oblečení, luxusní oblečení, značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Módní přehlídka značky Louis Vuitton byla bezpochyby jednou z nejočekávanějších přehlídek na pařížském týdnu módy. Marc Jacobs, návrhář této značky, je ikonou módy a očekává se od něj mnoho. Myslím, že kolekcí pro Louise Vuittona pro jaro a léto 2013 rozhodně nezklamal.

Téma kolekce bylo jasné na první pohled. Marc Jacobs se pro novou kolekci nechal inspirovat čtverci a různě veliké kostky celé módní show vévodily. A jednalo se o opravdovou show. Modelky totiž nevycházely jedna za druhou na molo, ale sjely po čtyřech eskalátorech na podlahu připomínající – jak asi tušíte – šachovnicové pole, jen ve žluto-bílé variantě.

kolekce je dále patrný návrat do 60. let, především v souvislosti se střihy šatů a účesy modelek, ačkoliv ho samotný autor Marc Jacobs podle svých slov nijak nezamýšlel. Mezi hlavní trendy nové sezóny, které tato kolekce odhalila, patří dále minimalismus symbolizovaný jednoduchostí modelů, a také geometrické tvary, v tomto případě již zmíněné čtverce, které nesou speciální název Damier. Jediným vzorem, který se kromě kostek v kolekci objevil, byl ten květinový. Je tedy zřejmé, že květinový potisk bude trendem i letošního jara a léta.

Kolekce Louis Vuitton pro jaro a léto 2013 je důkazem toho, jak lze vytvořit zajímavou a nevšední podívanou za pomoci v podstatě tří barev. Kromě černé, bílé a výrazné žluté, které ale hrají v kolekci hlavní roli, se zde objevují už jen béžová, hnědá a zelená.

kolekci najdeme opravdu velké množství sukní a šatů, které se zde objevují ve všech svých základních délkách, tedy mini, midi a maxi. Všimnout si můžeme i trendu volných kalhot a za zmínku bezpochyby stojí i crop topy odhalující bříško, což je další velký hit.

Ve stejném duchu jako oblečení se nesou i doplňky v kolekci. Kabelky se drží geometrického trendu a jsou hranaté. Lodičky jsou navrženy do špičky a do nebe sahající podpatky zde nečekejte. Zajímavým prvkem kolekce je čelenka s mašlí posazená na hlavy všech modelek.

Zdroj: http://download.mmhpolo.cz/

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu