Vyzkoušejte horký trend! / Ombré oblečení

Vyzkoušejte horký trend! / Ombré oblečení

24. února 2013, ombré, trendy, ombré oblečení, barevné přechody, dámské oblečení, pánské oblečení, batika, batikované oblečení, jaro 2013, léto 2013

Sponzorované odkazy

S termínem ombré jsme se v poslední době mohli setkat opravdu často. Jedná se vlastně o přechod nebo stupňování odstínů od tmavé po světlou. Poprvé naši pozornost přitáhl, když se začal objevovat v oblasti hairstylingu a ombré vlasy se staly hitem. Poté se přesunul i na nehty a nemohlo tedy trvat dlouho, než se objeví i na oblečení. Všimlo si ho několik známých návrhářů v čele se značkou Dries van Noten, která se stala tak trochu průkopníkem ombré trendu, v hojné míře ho začaly oblékat módní bloggerky a velký hit letošního jara a léta je na světě!

Nemusíte dlouze přemýšlet nad tím, co si v ombré trendu pořídit abyste byla stylová, protože se tato novinka objevuje absolutně na všem, na čem se objevit může. Obléknout si tak můžete ombré košili, tričko, tílko, svetr, sukni, šaty i šortky a výjimkou nejsou ani ombré doplňky, jako třeba šátky či punčochy. Možností, jak tento trend nosit, je mnoho a módní blogy jsou skvělou dávkou inspirace.

Ombré trend není výsadou pouze dámské módy, ale směle proniká i do pánského šatníku, neboť i tam vypadá skvěle a mužům nesluší o nic méně než ženám.

Ombré oblečení souvisí s dalším poměrně výrazným trendem pro novou sezónu jaro/léto 2013, a to s batikou. Na rozdíl o ní ale působí jednodušeji, střídměji a také trochu konzervativněji a elegantněji.

Pokud jde o barvy, které ombré trend tvoří, je to v podstatě celé na vás. Zvolit můžete gradující odstíny jedné barvy, ale mísit se mohou i barvy různé. Vznikají tak velmi zajímavé kombinace, které vytvoří jedinečný a nevšední look.

Pokusit se využít staré nebo okoukané oblečení a oživit ho ombré trendem se můžete pokusit i doma. Na internetu lze najít spoustu návodů, jak si ombré kousky vytvořit a vykouzlit tak něco originálního. Oblíbená je například přeměna starých jeanů na nové, ombré a trendy rifle. Možností je však mnohem více.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu