Kolekce Tezenis jaro 2013 přináší romantiku i divokost

Kolekce Tezenis jaro 2013 přináší romantiku i divokost

1. března 2013, krajkové prádlo, Tezenis, spodní prádlo, kalhotky, podprsenky, jaro 2013, trendy, barevné prádlo, vzorované prádlo, květinový potisk, maskáčový trend

S novou sezónou vždy obměňujeme náš šatník a obohacujeme ho o kousky podle posledního diktátu módy. Trendy se však netýkají pouze oblečení a doplňků, ale podléhá jim i spodní prádlo. Pokud vás zajímá, jaké jsou hity v oblasti prádla pro letošní jaro, nakoukněte do nové kolekce značky Tezenis, která je jimi doslova nabitá. Nechybí zde divokost a hravost reprezentovaná pestrými vzory, ale ani jarní něžnost v podobě krajek a světlých barev, které k tomuto období prostě patří. To ale není zdaleka vše, co kolekce značky Tezenis na jaro 2013 nabízí, pojďme se na ni podívat zblízka!

Nepřehlédnutelné potisky

Co na kolekci upoutá pozornost hned na první pohled, jsou potisky. K jaru přirozeně patří ten květinový, který nechybí ani tentokrát. Jako stálice se zde objevuje i imitace leopardí kůže, pro změnu však v zajímavém růžovo-černém provedení. Nejnovější trendy pak v kolekci reprezentuje spodní prádlo v maskáčovém vzoru, který se stal hitem, jež někteří nenávidí a jiní milují.

Proužky a puntíky

Mezi vzory, které rozhodně nemůžeme mezi jarními trendy ignorovat, patří puntíky a proužky. V rozmanitých barevných kombinacích nechybí ani v kolekci Tezenis jaro 2013. Můžete se tak nechat okouzlit hravostí oranžových puntíků na světle modrém pozadí, nebo kombinací bílých, žlutých a černých proužků na trojúhelníkové podprsence a brazilkách.

Bílá a černá

Dvě nejklasičtější barvy, tedy bílá a černá, jsou v nové sezóně opět v kurzu, což je zřejmé i z nové kolekce Tezenis. Najdeme tu jak jemné, čisté a krásné bílé prádlo, tak i svůdné černé krajkové podprsenky a kalhotky oživené o malé detaily v růžových, béžových či bílých odstínech.

Jarní pastely

Konečně se dostáváme k tomu, co jaro vystihuje snad úplně nejvíce, tedy světlým pastelovým barvám. Nádherné krajkové prádlo v kolekci najdeme ve žlutých, růžových, mátových či bledě modrých odstínech, které působí dívčím a romantickým dojmem.

Nechte jaro promluvit i do vašeho spodního prádla a navštivte jeden z obchodů značky Tezenis v Praze, Brně, Ostravě nebo Ústí nad Labem.

Zdroj: www.2media.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu