Zara kolekce jaro/léto 2013

Zara kolekce jaro/léto 2013

4. března 2013, Zara, Zara kolekce 2013, Zara jaro/léto

Sponzorované odkazy

A je to tady! Dlouho očekávaná jaro-letní kolekce míří do našich oblíbených obchodů Zara. Letos je z velké části hlavně zaměřená na color-blok a monochromatický trend, čímž zdůrazňuje krásu barevných kontrastů.

Svěží jarní dny se k nám blíží hlemýždím tempem, což nám dává dostatečný časový prostor pro přípravu a pak ten pocit úžasného očekávání všech těch slunečných dnů, kdy se konečně budeme moci obléknout jen do lehkého oblečení. Hm, to zní opravdu romanticky. A něco podobného ve Vás vzbudí i nová kolekce Zara.

Transparentní tkaniny, monochromatický a minimalistický vzhled a jemné výšivky, přesně tak, aby kolekce byla co nejvíce elegantní a sofistikovaná. Asi tak jako čerstvý závan letního vzduchu.

Při otázce v čem bych nejraději přivítala jaro, míří můj pohled jen k jediné věci, a to je blejzr nevšedního střihu s potiskem větví se zpívajícími ptáčky. Také Vám na konci zimy přijde, jako by ti maličcí ptáčkové volali jaro?

Dalším neopomenutelným jarním trendem sídlícím i v aktuální Zara kolekci je etnický vzor, který najdete na sukních, šatech, topech, košilích nebo i botách. A hned vedle těchto výrazných prvků se vznáší lehký minimalismus v podobě jednoduchým a přesto nevšedních šatů, sukní, kalhot a jiných módních kousků v základní bílé nebo černé barvě.

Dřív jsem vůbec nechápala, jak pro někoho mohou být tak důležité boty. Myslela jsem si, že naprosto nejdůležitější je mít prvotřídně sladěný outfit. Jenže pravdou je, že právě boty (a také kabelka) dávají celku nezanedbatelnou závěrečnou tečku. A tak, jak se tak dívám, se moje sbírka bot letos opět rozroste.

S koncem zimy se velmi ráda rozloučím v kotníkových botách zdobených hroty a pásky s přezkami. Letos si je opravdu musím pořídit a tyto z jarní kolekce Zara mě natolik uchvátily, že mě neodradí ani o něco vyšší cena. Krom toho bych si ráda dopřádal něco opravdu jedinečného a neokoukaného, což si myslím, že by mi mohli zajistit lodičky s vykrojenou vnitřní částí hned pod kotníkem s krajkou a hroty. To dává botám velký kontrast a rozporuplnost a možnost jak nejlépe vyjádřit Vaší duši nebo aktuální náladu.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu