Boyfriend jeans - pohodlný a přitom stylový trend

Boyfriend jeans - pohodlný a přitom stylový trend

7. března 2013, boyfriend jeans, volné rifle, rifle, jeans, jeany, džíny, pohodlné oblečení, jaro 2013, trendy

Sponzorované odkazy

Není to tak dávno, co byly takzvané boyfriend jeans, nebo-li rifle, které tak trochu vypadají, jako byste je ukradla z přítelova šatníku, velkým hitem, a nyní jejich sláva zase nabírá na obrátkách. Nosí je celebrity, vídáme je v obchodech a všichni odpůrci současného trendy super úzkých džínů mohou jásat. Pohodlí si totiž opět našlo své místo na poli módy a boyfriend jeans jsou hvězdou nové sezóny jaro a léto 2013.

V čem spočívá jejich kouzlo? Důvodů, proč jsou boyfriend jeans hodně oblíbené je hned několik. V první řadě je to již zmíněné pohodlí. Těsnat se v úzkých džínách, a obzvlášť v teple, třeba každý den není zrovna žádný med, a tak není divu, že v novém období dostaly volnější rifle svou šanci. Další jejich nespornou výhodou oproti slim jeans je fakt, že dokáží skrýt i několik přebytečných kil na stehnech či zadečku. A v neposlední řadě je tu téměř nekonečná možnost kombinování boyfriend džínů. Opravdu, nabízejí více možností, jak je nosit, než si možná myslíte!

Na první pohled by se mohlo zdát, že boyfriend jeans jsou prostě ležérním kouskem oblečení, které se hodí na odpolední procházku, ale tím to v podstatě končí. Jistě, pro slavnostnější události by určitě byly boyfriend jeans trochu nevhodné, ale rozhodně to neznamená, že nemohou vypadat i elegantně! Nebojte se je zkombinovat například s lodičkami a barevným sakem, přidejte zajímavé doplňky, jako například náramky, a neotřelý a přitom stále ženský look s nádechem elegance je na světě.

Kromě zmíněných sáček jsou pro boyfriend jeans skvělým „partnerem“ košile či svetry. Aby výsledný look nebyl příliš klučičí, obujte na nohy typické ženské boty – podpatky, platformy či balerínky. Stejně tak nezapomeňte na doplňky. Tyto džíny ladí i s elegantnějšími kabelkami, přidat můžete šátek a také nejrůznější bižuterii.

Letošní jaro se nese ve znamení barev, a ani boyfriend jeans nemusejí být z typického modrého denimu. Vyzkoušejte jejich barevné varianty!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu