Italská svůdnost v kolekci Instimissimi jaro 2013

Italská svůdnost v kolekci Instimissimi jaro 2013

9. března 2013, Intimissimi, spodní prádlo, podprsenky, kalhotky, košilky, sexy prádlo, Katsia Zingarevich

Pokud se řadíte mezi fanynky zamilovaných krajek, prádla s nádechem retra, svůdných průsvitných materiálů nebo něžného květinového vzoru, nová jarní kolekce italské značky spodního prádla Intimissimi vás bezpochyby okouzlí. Je plná symbolů značících příchod nového období, ale zároveň v ní nechybí klasika, kterou zde reprezentuje spousta podprsenek a kalhotek v černé barvě. Kolekce Intimissimi jaro 2013 vás zaujme svou rozmanitostí a svůdností a spodní prádlo z ní nenechá nikoho na pochybách, že tato značka zkrátka umí vyčarovat kousky plné luxusu a elegance.

Tváří nejnovější kolekce Instimissimi je dvaadvacetiletá běloruská modelka Katsia Zingarevich. Kampaň je opět zasazena do italského prostředí, tentokrát do Puglie, poblíž Bari a kolekce představuje typické barvy této oblasti, tedy především bílou a černou.

Jak už je napsáno výše, kolekce Intimissimi pro jaro 2013 se nedrží jednoho stylu a nabízí velkou rozmanitost. Vše začíná černou barvou, která je mezi trendy, co se spodního prádla týče, letošní nutností. Je však zjemněna užitím krajek, růžovými mašličkami a průsvitnými částmi tak, aby nepůsobila tvrdě, ale naopak romanticky. Jako kontrast k černé se pak přirozeně nabízí barva bílá, symbolizující čistotu a nevinnost. I bílé spodní prádlo je zdobené mašličkami a krajkami a působí tak neuvěřitelně dívčím a jemným dojmem.

V kolekcích spodního prádla málokdy chybí růžová, a ani jarní kolekce Instimissimi není výjimkou. Návrháři zde využili starorůžový odstín, který spojily se sofistikovanou černou.

Pokud ale mluvíme o jarní kolekci, jen těžko bychom si ji uměli představit bez největšího trendu – pastelových barev. A tak tóny lila, mint či světlé žluté zaplavily velkou část kolekce Instimissimi a dodaly jí hravý a svěží jarní nádech, který k novému období patří.

Kolekce Instimissimi jaro 2013 však stihla obsáhnout trendů ještě více, a tak nás zde potěší i retro kousky reprezentované puntíky, košilky s květinovým potiskem, či další oblíbená barva nové sezóny – tmavě modrá.

Zdroj: www.intimissimi.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu