Pánské bundy jaro 2013 – buďte kreativní!

Pánské bundy jaro 2013 – buďte kreativní!

14. března 2013,

Sponzorované odkazy

V posledních týdnech mnozí z nás s nadšením oprášili jarní kabáty a bundy. Sice se nám sluníčko neustále schovává, ale jaro se nezvratně blíží. Také se chystáte vyměnit starší jarní bundu za novou? V tomto článku se podíváme, jaké jarní pánské bundy se budou v tomto roce nosit.

Kožené pánské bundy

Kožené bundy či pouze imitace kůže jsou k vidění ve výkladních skříních již delší dobu. Ale ani letos jejich trend neustává, naopak spíš graduje. Stále jsou trendy „bikerky,“ které mnohdy zdobí punkové prvky nebo džínové bundy. Ty zase jsou k vidění v zajímavých kombinací materiálů. Ostatně kombinace materiálů je právě jedním z trendů sezóny. Nejčastěji pozorujeme bavlněnou bundu či kabát zvýrazněnou o kožené rukávy nebo právě džínovou bundu s koženými rukávy.

Narostla také obliba semišových jarních bund. Nejedna značka je zařadila jako součást lookbookových fo­tek.

Stále trendy parka

Parka nemůže ještě svou slavnou éru v obchodech s módou přerušit. Někteří teprve objevují její praktické výhody a stylový vzhled. Už nezkoušíme nesměle pouze khaki, hnědé, černé a modré parky. S jarem 2013 se pouštíme na dráhu výrazných barev a tahle jízda je rozhodně divoká. Nebojte se zvolit výraznou jarní bundu.

Baseballová bunda – must-have 2013

Jistě jste si povšimli mikin a bund v baseballovém stylu – bunda bez kapuce, bez límečku, se zapínáním na patenty a na zádech ideálně s logem některého ze slavných týmů. Baseballová bunda patří mezi must-have kousky v dámské i pánské módě pro rok 2013.

Mikina versus bunda

Stále se ještě můžeme v obchodech poohlížet po prošívaných jarních bundách, které patří mezi elegantnější oblečení a dají se dobře kombinovat i s oblekem. Nicméně trendy se ženou vpřed a s sebou valí novou vlnu pánských bund, které více připomínají mikiny. Zajistí trochu rebelský styl a zaručeně také pohodlí.

Zdroj: www.zara.com , istockphoto_thin­kstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu