Aktivní elegance - Mohito jaro 2013

Aktivní elegance - Mohito jaro 2013

19. března 2013, Mohito, jaro 2013, dámské šaty, plisované sukně, pouzdrové sukně, elegance, společenské oblečení, módní doplňky, šperky

Sponzorované odkazy

Mohito je značka, která patří pod polskou módní značku Reserved. Kolekce těchto dvou značek jsou si velice podobné. Samostatné obchody Mohito jsou pro nás spíše raritou, ale obchody Reserved dnes už nalezneme ve všech větších městech. Značka Mohito se zaměřuje především na dámskou eleganci, což se ji perfektně daří.

Dámská trika

Dominantními barvami jarní kolekce Mohito jsou černá a bílá. Občas se zde objevují ale i světlé pastelové barvy jako růžová, zelená, žlutá a oranžová. Nalezneme zde i retro styl. Nejen u půvabných triček, ale i u ostatního oblečení. Dámská trička Mojito si zajisté zamilujete. Vybere si z nich každá žena. Skvěle padnoucí a všestranné.

Bundy

Mohitu budou letos na jaře vládnout kožené bundy, které jsou nejen slušivé, ale také líbivé. Pokud vám nebude sedět ,,divoký" styl černých koženek, vyzkoušet budete moci i bundy v růžové barvě, které váš outfit ihned zjemní. Skvěle k těmto bundám bude padnout dámský šátek, které si budete moci zakoupit v tomtéž obchodu.

Kalhoty a sukně

Do studenějšího počasí kalhoty a naopak do toho teplejšího sukně. Je jedno, jak zrovna bude, protože i kalhoty i sukně Mohito vypadají skvěle. Pokud jste milovnice džín, u Mohita budete mít možná trochu problém. V jarní kolekci se objevují spíše kalhoty látkové. Sukně jsou pak ve všech stylech. Plisované, pouzdrové či zdvojené. Spíše v délce nad kolena.

Šaty

Kolekce Mohita by nebyla úplná, kdybych nezmínila šaty, které podtrhují ženskost. Zde se projevuje retro styl. Mohito se vrací do 60. let – pouzdrové šaty v délce nad kolena. Šaty si budete moci vzít při všech příležitostech. Hodí se na společenské akce i na procházku do města.

Módní doplňky a šperky

Vše skvěle doplníte slunečními brýlemi, šátkem, peněženkou či páskem od Mohita. Pokud nefandíte módním doplňkům, tak si pořiďte alespoň nějaký ten Mohito šperk. Módní letos na jaře budou mohutné náhrdelníky například ve tvaru límce či náramky s ostny.

Zdroje: www.mohito.pl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, sluneční brýle a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu