Jarní kolekce značky Orsay

Jarní kolekce značky Orsay

16. března 2013, orsay, jaro 2013, květinový vzor, květinový potisk, růžová, zelená, pastelové odstíny, pudrové barvy, bílá, krémová, béžová, ženy, nová kolekce

Sponzorované odkazy

Nová jarní kolekce Orsay se nese v duchu zelené a růžové. Není se čemu divit – s kvetoucími květinami, kde zelená symbolizuje stonek a růžová kvetoucí poupě, jdou tyto barvy ruku v ruce. V těchto barvách se tedy objevují i halenky s květinovým potiskem, jednoduché pouzdrové šaty klasického střihu v pestré růžové nebo výrazné zelené barvě, sáčka v délce do pasu nebo skinny kalhoty v délce nad kotníky. Pokud máte v oblibě šaty z lehounkého šifonu, tak i tady naleznete, co hledáte. V těchto šatech si budete připadat, jako byste byla téměř nahá. Tak jemné a křehké totiž jsou. Mají decentní květinový potisk, úzký pásek na zvýraznění vašeho pasu a lehkou podšívku, která zabraňuje prosvítání spodního prádla.

Trendem několika sezón je zvýšený pas a platí to jak u sukní a kalhot, tak u šatů. Šikovně tak zakryje menší bříško nebo širší boky a vytvoří dokonalou siluetu. Pro zdůraznění nejútlejšího místa vašeho pasu použijte tenký pásek. Kolekce Orsay bývají velmi jemné, ženské a elegantní. Na tom si značka zakládá, takže jestliže nemáte ráda extravaganci – tady se určitě nemáte čeho bát a zároveň si můžete být jistá, že budete stylová a trendy.

Krom sytě zelené a růžové barvy v této kolekci narazíte i na jemnější odstíny palety jako je bílá, pastelově růžová nebo krémová. Tyto pudrové odstíny byly použity především pro konzervativnější část oděvů a to hlavně pro kostýmky – skinny kalhoty a blazery. V nádherné pastelově růžové jsou lehké jarní šaty zdobené mašlí v pase. Ty můžete využít například i slavnostnějším společenským událostem. Kostýmek sestavený ze sáčka a úzkých kalhot ocení bussinessmanky a ženy, které potřebují do práce vypadat trochu víc formálněji. Jsme si téměř jisti, že každá žena si v nové kolekci značky Orsay najde to své a bude na jaře zářit barvami.

Zdroj: www.orsay.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu